Parasoller med tilt

Med en parasol kan du sidde i haven hele dagen selv på den mest solbeskinnede sommerdag. Vælger du en model med tilt slipper du for at skulle flytte rundt på en tung parasolfod. Se udvalget herunder.

Nyd haven hele sommeren med en parasol med tilt

Har du små børn, kan en parasol med tilt gøre det lettere at være i haven og holde de små i skyggen.  Du kan både bruge den til at holde solen fra frokosten, men også at sørge for at barnevognen ikke bliver for varm. Lad en parasol fra føtex.dk hjælpe dig med at overholde de gældende råd om sol hele sommeren.

Derfor skal du vælge en parasol med tilt fra føtex.dk:

  • Er nem at indstille og uden en tung og besværlig fod

  • Skaber skygge på steder, der ellers ville være svære at nå

  • Findes i rigtig mange forskellige flotte farver og modeller

Vil du gerne have endnu mere ud af de nye havemøbler på terrassen, kan en parasol med tilt give dig flere muligheder om dagen, hvor høj sol ellers kan forhindre dig i at opholde dig ud. Det er en skøn måde at skabe skyggefulde områder hele dagen. 

Vil du gerne udvide anvendelsen af terrassen om aftenen, så kan en terrassevarmer gøre det endnu mere hyggeligt at sidde ude, når solen er gået ned.

Sådan finder du den rigtige parasol med knæk

Vi har en række forskellige, flotte modeller i forskellige farver at vælge mellem, så du kan finde lige den pararsol med knæk, der passer bedst til dine behov. Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge, så kan du overveje følgende:

  • Parasol med tip: Vil du gerne have muligheden for at skærme for solen hele dagen, så er dette det optimale valg, fordi den er både praktisk og funktionel.

  • Hængeparasol: Vil du gerne have skygge over frokostbordet, så er en hængeparasol en rigtig god mulighed, når en almindelig parasol ikke kan nå ind over bordet.

Se det store udvalg af parasoller med tilt herover og bestil din favorit allerede i dag!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til parasoller med tilt