Terrassevarmer

Forlæng sommerens aftener med en smart terrassevarmer til haven. På siden her finder du et bredt udvalg af terrassevarmere til ethvert behov hvad end du søger en fritstående terrassevarmer eller en model til vægmontering.

Skab hygge på terrassen med en terrassevarmer

Sætter du pris på at opholde dig udenfor i sommerperioden, så bør du unde dig selv en terrassevarmer fra vores brede sortiment. Her på siden finder du brugervenlige og effektive terrassevarmere, som kører på enten gas, elektricitet eller brænde, afhængig af hvad du foretrækker. Terrassevarmere er perfekte til de kølige aftener, når solen er gået ned, så du kan nyde at sidde ude i haven eller på terrassen - måske med en af vores infrarøde terrassevarmere?

Derfor skal du købe en terrassevarmer

  • Den skaber et hyggeligt uderum

  • I kan nyde en behagelig temperatur hele døgnet

  • Den sætter et stilfuldt præg på terrassen

Terrassevarmeren er med til at holde dig varm og komfortabel, så du slipper for at trække i det varme tøj, når det bliver køligt ud på de sene sommeraftener. Men ikke nok med det, så skaber den også en hyggelig atmosfære, så I får endnu mere lyst til at opholde jer udendørs i jeres havemøbler på terrassen – selv på de halvkølige aftener.

I dag er der rig mulighed for at erhverve sig en moderne, stilren og elegant terrassevarmer, som fuldender din terrasse. Du kan med fordel tænke terrassevarmeren ind i din indretning, hvis du skal i gang med at indrette din terrasse på ny.

Sådan finder du den bedste terrassevarmer til haven

Når du skal vælge en terrassevarm, skal du vide at der findes flere forskellige typer af terrassevarmere. Blandt de mest almindelige typer støder man på gasdrevne terrassevarmere og elektriske terrassevarmere, som byder på både fordele og ulemper. De gasdrevne terrassevarmere udmærker sig ved at have en lang rækkevidde og jævn varmefordeling, mens de elektriske terrassevarmere kommer med fordele som lavt støjniveau og minimal forurening.

Du skal endvidere være opmærksom på, at der er forskel på, hvordan terrassevarmere skal monteres. Mange foretrækker en fritstående terrassevarmer, men der er også mulighed for at købe væghængte og lofthængte modeller. Der findes sågar terrassevarmere, som er beregnet til at stå under havebordet eller hænge oppe i parasollen. For at spare tid og besvær kan det være en god idé at købe en fritstående model, som er nem at sætte op uden brug af alverdens udstyr. Derudover kan det være en god idé også at investere i et smart overtræk, så du kan beskytte den i alt slags vejr, og på den måde forlænge levetiden på den.

Køb ny terrassevarmer og tilbehør på føtex.dk

Hvilken terrassevarmer du skal investere i, er helt op til dig, men du kan med fordel gå efter en model, som er nem at anvende, vedligeholde og montere. I vores sortiment præsenteres du udelukkende for driftsikre terrassevarmere af høj kvalitet.

Vil du gerne gå en fantastisk sommer i møde med terrassehygge? Så kan du næsten ikke undvære en terrassevarmer, som kan sørge for hygge og varme ud på de sene aftentimer. Mangler du andet til terrassen, så skal du udforske vores store udvalg af havemøbler og grill samt meget andet udstyr til haven.