Infrarød terrassevarmer

En infrarød terrassevarmer kan bruges udendørs på terrassen eller indendørs i udestuen. Vælg mellem væghængte modeller eller montér en infrarød terrassevarmer under parasollen.

Prøv en effektiv infrarød terrassevarmer 

Tilsluttet el gør en infrarød terrassevarmer hurtig at tænde og slukke og uden risiko for at løbe tør for gas. Du kan indstille terrassevarmeren til flere varmestyrker og vælge model efter anvendelse – fastmonteret væg- eller hængemodel til den permanente løsning, eller flytbar bord- og standermodel til den fleksible varmeløsning.

Tre grunde til at købe en infrarød terrassevarmer:

  • Hurtig opvarmning og nedkøling 

  • Justerbar varmestyrke og placering

  • Den løber aldrig tør for brændstof

Blot ved tryk på en stikkontakt er en terrassevarmer med infrarød klar med varme i løbet af få sekunder, og den nedkøler lige så hurtigt efter slukning. Du kan indstille varmestyrken efter behov og placere den, hvor du har lyst. Med en eldreven infrarød terrassevarmer løber du desuden aldrig tør for gas eller andet brændstof. 

Overvejelser når du skal købe en infrarød terrassevarmer

Inden du vælger en terrassevarmer med infrarød, bør du stille dig selv nogle relevante spørgsmål: 

  • Hvor skal den bruges? Modsat en terrassevarmer på gas, kan du også bruge en elektrisk terrassevarmer med infrarød inde. Vælg en lav model, hvis du foretrækker varme nedefra, og en væghængt eller standermodel, hvis du ønsker varme ovenfra. 

  • Hvor skal den opvarme?  Der er forskel på, hvor lang rækkevidde de forskellige modeller har. De små modeller kan nå 1-2 meter, mens de større kan opvarme en radius på helt op til 3 meter eller mere. Til store terrasser kan flere små være løsningen for at undgå for kraftig varme tæt på terrassevarmeren.  

  • Skal den kunne flyttes? Permanente løsninger er vægmonterede eller hængende varmere, mens bordmodeller eller standertyper er flytbare. Vælg den flytbare løsning, hvis du gerne vil kunne bruge din terrassevarmer flere steder, men husk, at der altid skal være adgang til strøm. 

Skab lun hygge med en infrarød terrassevarmer fra udvalget herover.