Terrassevarmere med el

En terrassevarmer til el sikrer en behagelig temperatur ved havebordet hele aftenen. Find de mange forskellige modeller til flere forskellige størrelser terrasser i onlineudvalget herunder.

Forlæng sommeren med en el-terrassevarmer

Forlæng de lyse sommeraftener på terrassen med en elektrisk terrassevarmer. Hæng den på væggen ved havemøblerne, fra udhænget over terrassen eller stil den på eller ved bordet – en terrassevarmer luner dér, hvor der er behov for det.

Tre grunde til at købe en el-terrassevarmer:

  • Skaber en behagelig temperatur

  • Kan indstilles og placeres overalt 

  • Tænder og slukker med det samme

Du behøver aldrig småfryse på terrassen med en elektrisk terrassevarmer, der kan indstilles løbende efter behov og kan placeres præcis, hvor du ønsker det. En terrassevarmer til strøm tænder og slukker med det samme. 

Overvejelser når du skal vælge en terrassevarmer med el

Fordelene er mange ved en terrassevarmer på strøm, men den største er, at den aldrig løber tør for gas og er nem og hurtig at tænde op i forhold til f.eks. en havepejs. Når du vælger model, bør du overveje montering, størrelse og anvendelse.

  • Montering kan være på muren eller plankeværket ved terrassen, hængende fra udhænget på huset, på stellet under parasollen eller stående på jorden eller bordet ved spise- eller loungeområdet. De stående modeller er flytbare, men kan kræve forlængerledning. 

  • Størrelsen på terrassen eller området, der skal opvarmes, bør afgøre hvor stor terrassevarmer, eller hvor mange, du vælger. En standard vægmodel kan f.eks. opvarme inden for en radius af 3 meter, så hvis du ønsker et større område opvarmet, bør du montere flere. 

  • Anvendelse betyder noget for, hvilken type el-terrassevarmer, du køber. Har du brug for en fast terrassevarmer over havebordet er en fastmonteret vægmodel eller en hængende type et godt valg. Til den mere fleksible anvendelse er en flytbar bord- eller standermodel ideel.

Få det optimale ud af din terrasse – vælg en terrassevarmer til el her fra udvalget.