Havepejs

Skab ekstra sommerhygge på terrassen med en smart havepejs til udebrug. En havepejs er en naturlig terrassevarmer, der både er smuk og effektiv. Se udvalget her på siden og bestil din nye havepejs i dag.

Et stort udvalg af rustikke havepejse

Den runde pejs på ben med lang skorsten er rustik og elegant på enhver terrasse. En havepejs luner og giver hygge på selv de mest kølige sommeraftener. Vælg en model, der kan bruges som grill, og bag din egen stenovnspizza udendørs. Grill skumfiduser, eller nyd varmen til langt ud på de kølige sommeraftener. Elegante og rustikke havepejse på ben findes i forskellige størrelser med eller uden integreret grillrist.

Tre grunde til at købe en havepejs:

  • Få rustikt og elegant look på terrassen

  • Giver varme og hygge hele sommeren

  • Du kan bruge den som en grill eller ovn

Sortmalet støbejern eller rustik, brun lerpejs giver et elegant touch til enhver terrasse. Som en naturlig varmekilde er den hyggelig på både lune og kølige sommeraftener, og du kan vælge en model til brug som grill eller pizzaovn. 

Sådan vælger du den rette havepejs

Modsat en terrassevarmer med el kan du placere din havepejs uafhængigt af strøm. Når du vælger havepejse, bør du dog tænke på størrelse, farve og om du har brug for grillfunktion.  

  • Størrelse – det primære i forhold til størrelsen er ikke højde og bredde i sig selv, men størrelsen på brændkammeret. Jo større brændkammer jo mere varme – et plus til en stor terrasse, men ikke til en mindre. Desuden kræver et større brændkammer mere brænde og længere tids optænding. 

  • Farve – de fleste havepejse er enten sortmalet støbejern eller brunt ler. Ud over din præference for materiale, bør farven tilpasses de øvrige møbler på terrassen. For et minimalistisk look er den ensfarvede sorte et godt valg, mens den rustikke brune passer godt til den naturlige eller romantiske stil. 

  • Grill – ønsker du at kunne lave mad i din havepejs, kan du vælge en model med integreret grillrist. Du kan også anvende den som bageovn til f.eks. pizza eller brød. Gløder fra brænde i pejsen giver høj varme og bageresultat som fra en stenovn. 

Se vores store udvalg af havepejse og andre terrassevarmere her på føtex.dk og bestil dine favoritter i dag.