Indret haven med et bålsted

Med et bålsted er der ikke kun mulighed for at skabe varme, men også rig mulighed for at tilberede pizza, pandekager, snobrød og andre lækkerier. Skab hygge i haven med et smart bålsted i dag.

Bålsted der samler familien og vennerne

Et bålsted i haven danner de perfekte rammer for en masse hyggelige stunder med venner og familie. Er du til udendørshygge og madlavning i det fri, så vil du blive lykkelig for at eje et bålsted, da et bålsted bidrager med masser af hygge og atmosfære. Her på føtex.dk tilbyder vi bålsteder til ethvert behov, så vi har også det rigtige bålsted til dig. Lige meget om du vil bruge dit bålsted til madlavning eller blot som et hyggeligt element, så bør du udforske vores udvalg.
 

Tre grunde til at købe et bålsted

  • Madlavning i det fri
  • Varmer terrassen op
  • Afstressende effekt

Et bålsted kan ikke hamle op med en grill, men det er ikke desto mindre muligt at tilberede forskellige madretter. Du kan for eksempel tilberede pizza, pandekager, snobrød og skumfiduser i haven. Et bålsted er også et glimrende alternativ til en terrassevarmer, idet bålstedet udskiller masser af varme, som er med til at sikre en behagelig temperatur på terrassen. Det vil især være praktisk på de kølige sommeraftener. De fleste mennesker kan nikke genkendende til, at synet af flammer fra et bål kan virke meget beroligende og afstressende.
 

Dit valg af bålsted til haven

At finde det rigtige bålsted til haven er nemmere sagt end gjort, da man ved første øjekast kan have svært ved at se, hvad der adskiller de mange bålsteder. Det er ikke desto mindre vigtigt, at man dykker ned i udvalget og gør sig bekendt med hvilke fordele og ulemper, der er ved de forskellige bålsteder.

Det første man skal tage stilling til er, hvor stort et bålsted man ønsker at købe. De fleste af vores lagerførte bålsteder måler et sted mellem 54 og 72 cm. i diameteren. For børnefamiliens vedkommende vil det være smartest at købe et større bålsted med en diameter på omkring 72 cm. Der skal jo gerne være plads til, at hele familien kan tilberede snobrød på en gang. Dernæst er der selvfølgelig prisen, som også spiller en vigtig rolle for de fleste forbrugere. Du kan evt. angive dit maksimumbudget i filtreringen, hvis du ikke ønsker at blive introduceret for bålsteder, som overstiger dit budget.
 

Bestil det ønskede bålsted på føtex.dk

I øjeblikket kan du bl.a. finde Weber bålsted i vores sortiment. Du kan evt. sortere de mange bålsteder efter pris og popularitet for at gøre det hele lidt lettere. Er du til grill og udendørshygge, fortjener du også at opleve vores udvalg af gasgrillkulgrill og røgegrill. Længes du efter mere varme på terrassen, kan du også investere i en terrassevarmer.