Weber grill

Med Weber får du en grill og tilbehør i topklasse, der garanterer dig mange hyggelige grillaftener med familien – altid med den perfekte grillsmag. Her på siden finder du et stort udvalg af Webers produkter, der byder på forskellige gasgrill, briketgrill og bålsteder. Derudover finder du et udvalg af kvalitetstilbehør, der giver dig den perfekte grilloplevelse. 

Kategorier

Weber - stort udvalg og høj kvalitet

Vi danskere elsker at grille, og om sommeren benytter langt de fleste årstiden til at rykke ud på terrassen og tilberede maden på grill i stedet for på komfur. Det gør madlavningsprocessen mere hyggelig og rustik, og så smager grillmad bare bedst. Med en Weber får du optimale betingelser for den bedste grilloplevelse.
 

Tre gode grunde til at købe en Weber på føtex.dk:

  • Stort udvalg af forskellige slags grill – både kul- og gasgrill
  • Masser af tilbehør til grillen
  • Weber er garant for en høj kvalitet – til gode priser

Der er ikke noget at sige til, at Weber er danskernes mest populære producent af grill. I vores sortiment af Weber finder du både topprofessionelle grill med flere brændere og bordplads til forberedelse og handy grill, som kan tages med på picnic i naturen. Og så er der alt tilbehøret, så som grillriste, termometre, grillredskaber og meget andet, som alt sammen er med til at gøre oplevelsen endnu bedre.
 

Skal jeg vælge en gas- eller kulgrill?

Når du skal vælge din nye grill, bør du først og fremmest beslutte dig for, om det skal være en gasgrill eller kulgrill. Det gør dit valg af Weber meget nemmere, når først du har gjort dig dette klart.

  • Gasgrill: En gasgrills helt store fordel er den hurtige optændingstid. Efter få minutter er grillen klar, og så er den nem at styre temperaturen på. Det er en praktisk grill, som er oplagt til dig, der kan lide at have mulighed for at være spontan og tænde op for grillen selv på kolde dage.
  • Kulgrill: Med en kul- og briketgrill får du den autentiske oplevelse af at grille. Det er den hyggelige stemning ved kulgrillen, der gør, at mange stadig elsker at bruge denne slags grill. Derudover mener mange grillentusiaster, at kød smager bedst, når det har fået den røgede grillsmag fra kullet.

Holdningerne til de to slags grill er meget delte, og du bør derfor gøre op med dig selv, om du prioriterer det praktiske og funktionelle højere end hyggen og røgsmagen.
 

Bestil Weber grill og udstyr på føtex.dk

Ved køb af ny grill er Weber udstyr som en grillstarter (til kulgrill), overtræk, rengøringsredskaber, spyd og bakker godt udstyr at optimere grilloplevelsen og -vedligeholdelsen med. Alt dette udstyr finder du naturligvis også her på føtex.dk. 

Når du køber din nye grill og grilludstyr online på føtex.dk, får du ubegrænset returret.