Bålfad til haven

Bålfad i rustfrit stål, sten eller støbejern skaber stemning, hygge og varme i enhver have eller på terrassen. Find bålfade i stilfulde designs i vores udvalg og forlæng de lune sommeraftener.

Dekorative bålfade til haven

Rustikt støbejern, laserudskåret rust-look eller solidt stenfundament med stålfad er blot nogle af modellerne, du finder i vores store online udvalg. Der er skruet helt op for hyggen med et dekorativt bålfad til haven eller terrassen.

Undgå brandskader på græsset eller ustabile bålsteder – vælg et bålfad i et flot design. Bålfade på ben er en elegant løsning til dig, der gerne vil nyde levende ild i haven. Mange forskellige modeller og størrelser i onlineudvalget herover.
 

Tre gode grunde til at have bålfade i haven

Med et bålfad på ben kan du undgå sort græs og ustabile bålsteder, hvor det kan være svært at styre ildens omfang. Det er hyggeligt at sidde på terrassen en sommeraften, hvor solen er gået ned. I behøver ikke bekymre jer om kulde, for bålfadet kan give jer varme. Her er tre gode grunde til, at du skal have et bålfad:

  • Giver større beskyttelse af plænen
  • Dekorativt og elegant i mange forskellige stilarter
  • Nemt at tænde op


Et bålfad begrænser ilden og løfter bålet fra underlaget, så plænen eller fliserne ikke bliver sorte. Bålfade er dekorative og elegante og findes i netop de stile og størrelser, der passer til din have. Det er nemt at tænde op, og du kan holde ilden i bålfadet.
 

Hvad skal jeg overveje, før jeg køber bålfad?

Et bålfad kan være en hyggelig tilføjelse til dit udeområde. Der findes mange forskellige designs, så der er nogle ting, du skal overveje, når du skal finde et bålfad til haven. Det kan f.eks. være:

  • Størrelsen på fadet behøver ikke at afgøre mængden af brænde. Du kan sagtens lave et mindre bål i et stort bålfad – vælg størrelsen efter placeringen af bålfadet. Har du begrænset areal til placeringen, kan du gå efter et lodret bålfad. 
  • Design findes i flere stilarter og materialer, som f.eks. laserudskåret metal i runde eller lodrette former, i rustent look eller med pulverlakeret overflade. De klassiske rustikke støbejernsmodeller eller moderne minimalisme i sten og stål. 
  • Brændedepot er integreret på nogle modeller og er typisk placeret under selve bålfadet. Fordelen ved et brændedepot er den nemme adgang til brænde, men det kræver en placering på et tørt sted.


Bålfade er ikke tænkt som en erstatning for en grill men kan med en rist bruges til madlavning over åben ild. Et bålfad kan derfor sagtens give dig en snert af det primitive udeliv, men du kan også bare bruge det som varme og dekoration på terrassen.
 

Pift haven op med et bålfad fra føtex.dk

Skab lun hygge i haven med levende ild i et bålfad fra vores udvalg. Vi har flere dekorative modeller i forskellige prisklasser, så du kan finde et bålfad, der passer til din have. Med et bålfad kan I forlænge de lange sommeraftener og nyde hinandens selskab under åben himmel.

Leder du efter en mere permanent løsning? Så finder du et bålsted på føtex.dk, hvor du kan skabe din helt egen bålplads i haven. Her kan I sidde sammen om bålet og nyde den dejlige duft af bål og føle jer i ét med naturen.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til bålfade