Hus & Have

På føtex.dk har vi samlet alt til huset og haven her på siden, så du kan indrette din have til et sandt paradis og finde det helt rette værktøj til dit næste gør-det-selv-projekt. Se bl.a. vores store udvalg af drivhuse,  havemøbler, pavilloner, grill, parasoller, vvs udstyr, værktøj og meget mere.

Grill året rundt

Inviter vennerne på grill-hygge. På føtex.dk finder du et bredt udvalg af forskellige grill og grilltilbehør fra populære grill-brands. Vi har grill i forskellige størrelser, så du nemt kan finde en, der passer til din have, altan eller terrasse. 

De populære Kerteminde havemøbler

Nostalgi møder moderne og tidløst design i havemøbelserien fra Kerteminde. Med holdbare og vejrbestandige materialer får du kvalitetshavemøbler med et strejf af elegance. I udvalget finder du forskellige designs og havemøbler til den lille altan eller den store terrasse.

Hurtigt voksende bambus

Indret haven eller terrassen med havemøbler i hurtigt voksende bambus. Havemøbler i bambus tilføjer et strejf af hygge og sommer på enhver altan eller terrasse.

BLACK+DECKER

På føtex.dk tilbyder vi et stort udvalg af værktøj fra BLACK+DECKER. Gå på opdagelse her på siden og find lige netop det værktøj, som du står og mangler. Så er du garanteret værktøj af den højeste kvalitet.