Hus & Have

På føtex.dk har vi samlet alt til huset og haven her på siden, så du kan indrette din have til et sandt paradis og finde det helt rette værktøj til dit næste gør-det-selv-projekt. Se bl.a. vores store udvalg af drivhuse,  havemøbler, pavilloner, grill, parasoller, vvs udstyr, værktøj og meget mere.

Gå foråret og sommeren i møde med føtex

Solen skinner, blomsterne dufter, maden er på grillen og selskabet er godt. Foråret står for døren med alt hvad det indebærer af udendørs hygge. Vi har samlet inspiration til indretning af haven her, der ligger op til en masse gode stunder i det danske vejr.

Drivhuse & orangerier

Drømmer du om hjemmedyrket frugt og grønt, hvor du kan følge processen helt tæt fra lille frø til smagfulde og sprøde grøntsager? Så gå på opdagelse i vores spændende udvalg af drivhuse, hvor du også finder smukke orangerier med plads til havemøbler og hygge.

Grill året rundt

Inviter vennerne på grill-hygge. På føtex.dk finder du et bredt udvalg af forskellige grill og grilltilbehør fra populære grill-brands. Vi har grill i forskellige størrelser, så du nemt kan finde en, der passer til din have, altan eller terrasse. 

De populære Kerteminde havemøbler

Nostalgi møder moderne og tidløst design i havemøbelserien fra Kerteminde. Med holdbare og vejrbestandige materialer får du kvalitetshavemøbler med et strejf af elegance. I udvalget finder du forskellige designs og havemøbler til den lille altan eller den store terrasse.

Indret med trendy bambus havemøbler

Indret haven eller terrassen med havemøbler i det populære bambus materiale. Havemøbler i bambus tilføjer et strejf af hygge og sommer på enhver altan eller terrasse.