Hyndebokse

Med en hyndeboks i haven kan du hurtigt pakke hynderne væk, når det bliver dårligt vejr, eller du går ind for natten. I boksen er hynderne beskyttet mod regn, vind og solens stråler, der kan blege dem.

Hyndeboks er nem og praktisk opbevaring

En hyndeboks giver dig et sted, hvor du hurtigt og nemt kan lægge dine havehynder væk. Dermed får dine hynder en længere levetid, når de ikke bliver udsat for vejrets luner, når du ikke bruger dem. 

Tre fordele ved hyndebokse:

  • Praktiske og nemme at tilgå

  • Kan holde til det danske vind og vejr

  • Beskytter dine hynder, så de er klar til brug, når det bliver godt vejr

Hyndebokse har typisk et låg i toppen, der nemt kan åbnes. Dermed kan du hurtigt og nemt tage hynderne op og lægge dem i igen. Boksene er skabt til at stå udenfor. Dermed kan de holde hynderne tørre, når det regner.

Ting du skal overveje inden du køber en hyndeboks

Når du skal ud og købe en hyndeboks, er der en række elementer, som du bør være opmærksom på og tage med i dine overvejelser. Det er for eksempel:

  • Hvor meget vedligeholdelse kræver boksen? Nogle bokse kræver stort set ingen vedligeholdelse, mens andre kan kræve mere, for eksempel hvis de er fremstillet i træ.

  • Hvor skal boksen stå? Nogle bokse har bedst af at stå under et halvtag, mens andre godt kan stå direkte udsat for elementerne. Generelt er det dog altid en god ide, at du sætter din hyndeboks under et halvtag; det giver den en længere levetid.

  • Hvor nem er boksen at rengøre? Nogle bokse kan bare rengøres med vand og sæbe, mens andre kræver andre former for rengøring. Sæt dig ind i det, inden du køber en.

  • Hvor nem er hyndeboksen at flytte på? En hyndeboks i plastik er langt nemmere at flytte på end en hyndeboks i træ. Flytter du ofte rundt på møblerne i din have, er det værd at vælge en lettere model.

Vælg en hyndeboks, der passer til din stil og haveindretning

Hyndebokse kan se meget forskellige ud. Det er derfor vigtigt, at du tænker over, hvilken stil der vil passe ind i din have. Det er med til at gøre, at din have kommer til at se langt bedre ud, når der er en rød tråd imellem de møbler, du har i den. Med vores store udvalg kan du garanteret finde en hyndeboks, som passer til farverne eller materialerne i dine andre havemøbler.