Havemøbler

Er du på udkig efter nye lækre havemøbler? Her på siden finder du vores store udvalg af traditionelle og moderne havemøbler, herunder bl.a. smarte havemøbelsæt og loungesæt, men også havebænke, parasoller og solvogne. Find dine nye havemøbler på føtex.dk, og bestil i dag.

Havemøbel nyheder 2024

Når solen titter frem og graderne stiger, så er det blevet tid til hygge i haven. Gå på opdagelse og find inspiration til din have i vores spændende 2024 havemøbel nyheder. Vi har samlet alle vores nyheder på én samlet side, så du nemt kan finde nogle lækre nye havemøbler.

Indret med pallemøbler

Indret haven med pallemøbler. Skab din egen oase med hyggekroge, hvor du kan invitere vennerne forbi eller nyde en god bog. Pallemøblerne kommer i forskellige størrelser, så du kan finde dem der passer bedst til din have eller terrasse.

Se vores udvalg til indretning af din altan eller terrasse

Har du et lille udeområde? På føtex.dk kan du finde alt til indretningen af en lille terrasse eller altan, så du kan nyde sommeren i din egen hyggelige oase. Gå på opdagelse i udvalget her på siden.

Stort udvalg af havemøbler til terrassen og altanen

Har din terrasse eller altan brug for at blive frisket op med nye havemøbler til sommeren? Her på siden finder du vores store udvalg af smarte havemøbler, som bl.a. havemøbelsæt, lounge havemøbler, cafésæt og solvogne. Se de mange muligheder, og køb dine nye havemøbler på føtex.dk.

Med vores store udvalg af havemøbler i bedste kvalitet kan du med garanti finde noget, som passer til dine ønsker og behov. Du finder både havemøbler til den store terrasse og små cafésæt, der passer til den lille altan. 

Flotte møbler til haven skaber de perfekte rammer for en hyggelig oase, hvor der er plads til både afslapning og samvær med familie og venner. Skab det udeområde, som du drømmer om med havemøbler fra føtex.dk.

Nyd haven med smarte, nye havemøbler

Godt vejr opfordrer til mere kvalitetstid udenfor. Når temperaturen stiger, og sommeren er på vej, så er det nemlig tid til at hive haveborde og havestole frem og indrette en hyggelig oase i haven, på altanen eller terrassen. Har du endnu ingen havemøbler, eller trænger de gamle havemøbler til en opgradering? Så tag et kig på vores sortiment af møbler til haven.

Tre grunde til at vælge havemøbler fra føtex.dk:

  • Bredt udvalg af produkter med mange forskellige anvendelsesmuligheder
  • Havemøbler i forskellige prisklasser til både den lille og den store have
  • Produkter af høj kvalitet, som du kan have glæde af mange år frem
     

Du kan med fordel finde en masse inspiration til din have i vores 2024 havemøbel nyheder. Her finder du blandt andet stilrene havemøbelsæt i sort, fine altan møbler og de populære Kerteminde havemøbler. 

Havemøbler i forskellige materialer

Når du skal bestemme dig for, hvilke havemøbler der skal pryde din terrasse eller altan, er det værd at se på de forskellige materialer. Havemøbler kommer nemlig i mange forskellige udtryk. Dit valg af materiale afhænger blandt andet af din smag, budget og krav til vedligeholdelse.

Havemøbler i træ har et smukt og æstetisk udtryk og passer ind i de fleste haver. Køber du et havesæt i træ af god kvalitet, kan du være sikker på at have havemøbler, der holder i mange år. Særligt teak havemøbler er kendt for sine holdbare egenskaber. Det kræver dog noget vedligeholdelse for at få dine havemøbler i træ til at fremstå flotte år efter år. 

Bambus havemøbler og polyrattan havemøbler er også yderst holdbare materialer. De har et smukt udseende og pynter fint både på terrassen eller indendørs i et orangeri. Havemøbler i disse materialer er nemme at vedligeholde, og ofte er det nok bare at tørre dem af med en fugtig klud.

Du finder også et stort udvalg af vedligeholdelsesfri havemøbler på føtex.dk. Her kan blandt andet nævnes nonwood havemøbler og plastik havemøbler, som er ekstremt hårdføre over for det danske vejr. Har du svært ved at beslutte dig for, hvad du skal vælge, kan du læse vores guide om, hvordan du vælger de helt rigtige havemøbler til din have

Uanset om du vælger et fint havemøbelsæt i træ eller et vedligeholdelsesfrit havesæt i nonwood, bør du altid sætte dine havemøbler ind i vinterhalvåret. På den måde kan du passe godt på dine nye havemøbler og sikre dig, at de holder i mange år frem. 

Havemøbler der passer til dine behov 

På føtex.dk finder du havemøbler til ethvert behov. Vi har havemøbler i mange forskellige designs og udtryk, og du kan helt sikkert finde nogle møbler, der passer perfekt til din have. Om du er på udkig efter nye terrassemøbler til det store udeområde eller havemøbler til den lille altan, finder du det på føtex.dk.

Har du et stort udeområde, har du måske et ønske om at finde et flot havemøbelsæt, hvor du kan samle familie og venner. Du finder et stort udvalg af store haveborde og havemøbelsæt, hvor der er plads til at invitere gæster til middag på terrassen. 

Det kan også være, at du kun har en lille altan at gøre godt med. Men det skal ikke afholde dig fra at indrette et hyggeligt udeområde med plads til afslapning. Tænk kreativt og udnyt pladsen bedst muligt. Altan møbler i form af et lille rundt bord og et par havestole er en perfekt måde at indrette den lille altan på. 

Lounge havemøbler er det perfekte valg for dig, der ønsker at indrette et roligt område, hvor du kan slappe af i det gode vejr. Et loungesæt passer godt ind i en lille krog på terrassen. Indret med en parasol for at bringe lidt skygge til krogen. På den måde får du det perfekte spot til at læse en god bog eller nyde en iskaffe. På føtex.dk finder du lounge havemøbler, der passer til både store og små udeområder.

Husk at vedligeholde dine havemøbler 

Om du vælger et havemøbelsæt eller lounge havemøbler, er det vigtigt at vedligeholde dine udendørs møbler. På den måde forlænger du levetiden på dine nye havemøbler. Nogle havemøbler kræver en del vedligeholdelse, og andre kræver nærmest ingen. Derfor bør du gøre dig nogle overvejelser omkring valg af materiale for dine nye havemøbler. 

Havemøbler i træ skal passes godt på for, at de ser pæne ud år efter år. Du vedligeholder dine havemøbler i træ ved først at rengøre dem med vand og en stiv børste. Lad havemøblerne tørre helt, hvorefter de skal slibes let for at få det fine og nye udtryk frem igen. 

Efter slibningen bør du påføre træolie eller maling. Det giver nemlig et beskyttende lag, som gør dine havemøbler modstandsdygtige over for vejret. Sørg for at vælge en olie eller maling, som er beregnet til det materiale, som dine havemøbler er lavet af. 

Andre udendørs møbler som havemøbler i plastik eller havemøbler i polyrattan kræver ikke nær så meget vedligehold. Når du sætter dine vedligeholdelsesfrie havemøbler frem i foråret, er det som regel nok at tørre dem over med en våd klud. 

Er du i tvivl om, hvordan du bedst passer på dine havemøbler? Vi har lavet en guide med en masse tips til rengøring og vedligehold af havemøbler, som du kan læse.

Sådan opbevarer du dine havemøbler

Nogle havemøbler kan stå ude hele året. Generelt er det dog ikke en god idé at have dine havemøbler ude hele året. Det danske vejr kan være barskt, og det slider på dine nye havemøbler og forkorter levetiden.

Derfor bør du finde en måde at opbevare dine havemøbler på, når vinteren melder sin ankomst. Særligt udendørs møbler i træ skal opbevares i tørvejr i vinterhalvåret. 

Måske har du et skur af en god størrelse, hvor der er plads til at have dit havemøbelsæt stående, når det ikke er i brug. Det er vigtigt at opbevare dine udendørs møbler i et tørt og køligt rum. Især havemøbler i træ har ikke godt af at stå i et opvarmet rum, da det kan få træet til at tørre ud. 

Har du ikke mulighed for at have dit havebord og stole indendørs, kan du dække dem til med et overtræk til havemøbler. Det kan være en god måde at opbevare vedligeholdelsesfri havemøbler på. Sørg gerne for, at havemøblerne står i læ for vind og regn, selvom de er pakket ind i et overtræk. Så undgår du også, at de vælter rundt på terrassen i blæsevejr. 

Find alt til have og terrasse på føtex.dk

Når du skal indrette en hyggelig terrasse, er det vigtigt at kunne sidde godt. Du kan tilføre ekstra komfort til dine nye havemøbler med lækre, bløde havehynder. Det er nemlig altafgørende, at du sidder behageligt i dine havemøbler for at kunne nyde tiden udenfor. Du finder et bredt udvalg af havehynder, der passer til mange forskellige havestole på føtex.dk. Når du ikke bruger dine havehynder, er det en god idé at opbevare dem indendørs eller i en hyndeboks for at passe godt på dem. 

Udover et smart havemøbelsæt med bløde hynder kan du tilføje endnu mere hygge ved at indrette din terrasse med en pavillon, udendørs tæpper og nogle planter og blomster. Skab en hyggelig og rolig oase, hvor familien kan nyde en masse gode timer sammen. Når du skruer op for hyggen i dit udeområde, vil du også få endnu mere lyst til at bruge tiden der. Vær kreativ, og udnyt pladsen.

Uanset hvad du er på udkig efter til haven, finder du det på føtex.dk. Vi har et godt udvalg af kvalitetsprodukter, og du finder noget for enhver smag. Når du køber dine nye havemøbler på føtex.dk, har du altid ubegrænset returret, så du trygt kan handle hos os.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til havemøbler