Havemøbler i durafit

Skal terrassen eller hyggekrogen i haven optimeres med nye møbler? Så skulle du overveje et af vores flotte og holdbare havmøbelsæt i durafit med plads til seks personer. Tjek vores aktuelle udvalg af de spændende havemøbler lige herunder.

Stort udvalg af havemøbler i durafit/fibercement

Er du på jagt efter nye havemøbler, som skiller sig ud fra mængden, så skulle du tage et nærmere kig på vores spændende udvalg af durafit havemøbler. De er ganske enkelt i en klasse for sig – nemlig den allerbedste. Du har derfor meget at se frem til og glæde dig over. Investerer du i et sæt, får du et bord og dertilhørende stole i et moderne og tidløst design, som ud over at være smukke og praktisk-funktionelle også er dejligt komfortable.

Derfor skal du vælge havemøbelsæt i durafit fra føtex.dk:

  • Fås i et væld af modeller, design og farver

  • Du får en næsten vedligeholdelsesfri bordplade i durafit/fibercement

  • Fremstillet af robuste materialer, som tåler det danske klima og vejr

Havemøbler er ikke bare havemøbler. Der kan være utrolig stor forskel på kvaliteten, både i forhold til design, materialer og forarbejdning. Vælger du et af de sæt, som du finder her i shoppen, er du garanteret noget af det allerbedste på markedet. Der er derfor tale om en langtidsinvestering, hvor du kan se frem til at sidde godt og komfortabelt mange sæsoner fremadrettet. 

Sådan vælger du de rette durafit havemøbler

Er du i tvivl om, hvilket af vores fantastiske havemøbelsæt, der fremover skal gøre dit udemiljø både smukt, praktisk og funktionelt? Det er fuldt forståeligt, for der er rigtigt meget lækkert at vælge mellem. 

Fælles for alle vores havemøbelsæt i durafit er en særdeles god holdbarhed. Det er bordpladerne, der er fremstillet af den stærke og yderst solide fibercement, som er en blanding af cement, kvartssand, vand, stenpulver og forstærket med polyester-harpiks og polyskum. Såvel stellet på bordene som på stolene er fremstillet af f.eks. aluminium eller stål.

Under ”beskrivelse” og ”specifikationer” kan du få nyttige informationer om vores forskellige sæt, så du har de bedste forudsætninger for at finde netop det som dækker dine behov. Gå på opdagelse her på siden og find dine nye havemøbler på føtex.dk i dag. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til durafit havemøbler