Havemøbelsæt

Invester i et smart havemøbelsæt, hvor der medfølger bord og stole i samme flotte design til hyggelige stunder i haven. På føtex.dk forhandler vi både store og små havemøbelsæt med plads til alt fra 4 til 8 personer. Gå på opdagelse her på siden, og bestil dit favorit havesæt i dag.

Hvilke havemøbler skal du vælge?

Det kan være svært at vælge. Få gode råd og vejledning til, hvordan du vælger de helt rigtige havemøbler til dit udeområde her. 

Opgradér haven med et smart havemøbelsæt

Et havemøbelsæt er den rette løsning for dig, som sætter pris på moderne og gennemført indretning. Trænger terrassen, haven eller udestuen til en opgradering? Så bør du gå på udkig efter nye havemøbler i vores store udvalg. 

Når du vælger et havemøbelsæt, får du et komplet sæt, hvor havebord og stole passer sammen. På den måde kan du nemt skabe et stilfuldt og elegant udtryk for dit udeområde.

På føtex.dk finder du et spændende udvalg af flotte og kvalitetsfulde havemøbelsæt i forskellige størrelser og materialer. Om du er mest til det rustikke, moderne eller romantiske look, så finder du et passende møbelsæt til haven i vores store sortiment. 

Hvilket havemøbelsæt skal du vælge? 

Du finder et stort udvalg af havemøbelsæt på føtex.dk, og det kan være svært at beslutte, hvilket der passer bedst til din terrasse. Der er en række ting, som du kan overveje, når du skal købe et nyt havemøbelsæt: 

  • Form: Er du mest til et rundt havemøbelsæt, eller skal havebordet være firkantet? 
  • Størrelse: Hvor meget plads har du på altanen eller terrassen? Skal der kunne sidde 2 eller 8 personer rundt om bordet? 
  • Materiale: Et æstetisk havemøbelsæt i træ eller et vedligeholdelsesfrit havemøbelsæt i nonwood?
     

Her på siden kan du filtrere efter blandt andet størrelse og materiale på vores havemøbelsæt. På den måde kan du se vores udvalg inden for lige præcis dine ønsker og behov. 

Havemøbler til få eller mange personer

På føtex.dk finder du flotte havemøbelsæt til både den lille og store terrasse. I vores sortiment finder du blandt andet små cafésæt til 2 personer. Et havemøbelsæt til 2 personer er det perfekte valg, hvis du har en lille altan. Selvom pladsen er trang, kan du nemlig sagtens skabe et hyggeligt uderum med plads til afslapning. Et godt valg til den lille altan er et rundt havebord. På den måde kan du nemlig udnytte pladsen bedst muligt. 

Har du lidt mere plads på terrassen? Så har vi også havemøbelsæt til 4 personer, havemøbelsæt til 6 og store havemøbelsæt til 8 personer, som særligt egner sig til større familier og kollektiver. Med et stort havesæt kan du skabe de perfekte rammer for sommerens arrangementer hjemme i din have. 

Har du en stor have, kan det også være hyggeligt at indrette et hjørne i haven til en roligt spot. Placer et lille rundt havemøbelsæt med tilhørende havehynder i dit favorithjørne i haven. Måske under et stort træ? Så har du det perfekte spot til læsning i skyggen. 

Havemøbelsæt i forskellige materialer

Udover form og størrelse bør du overveje, hvilket materiale dit nye havemøbelsæt skal være udført i. Det er vigtigt at vælge det helt rigtige havemøbelsæt for dig, som lever op til dine ønsker. 

Heldigvis finder du et bredt udvalg af havemøbelsæt i forskellige materialer på føtex.dk. Vores sortiment består blandt andet af:

De mest anvendte materialer til havemøbelsæt er træ og plast. Der er dog stor forskel på de to materialer og deres behov for vedligeholdelse. Og netop behovet for vedligeholdelse er vigtigt at have med i overvejelserne. 

Havemøbelsæt i træ kræver eksempelvis en del mere vedligeholdelse og pleje end et havemøbelsæt i plastik. Et havesæt i træ skal blandt andet slibes og olieres for at bibeholde det flotte udtryk, hvorimod havemøbler i plast blot skal tørres af med en våd klud. 

Er du mest til havesæt, der ikke kræver ret meget vedligehold? Vedligeholdelsesfri havesæt kommer heldigvis i mange forskellige materialer og udtryk. Både havemøbelsæt i nonwood, polyrattan og plast kræver næsten ingen vedligehold. Du kan altså nemt finde et fint havemøbelsæt, som passer til lige netop din terrasse, altan eller have.

Gå på opdagelse i vores spændende udvalg, og læs mere om de forskellige materialer og deres fordele på de pågældende sider. Er du stadig i tvivl om, hvilket havemøbelsæt du skal vælge? Vi har lavet en guide, der gør dig klogere på, hvordan du vælger det helt rigtige havemøbelsæt

Havemøbelsæt for enhver smag 

Skab den helt rette stemning i dit udeområde med et flot havemøbelsæt, der passer til din stil. Med et stort udvalg af havemøbelsæt i mange forskellige materialer og farver, kan du helt sikkert finde et havesæt, der falder i din smag. 

Er du til et æstetisk og stilrent udtryk, passer vores havemøbelsæt i træ måske rigtig godt til dig. Et sort havemøbelsæt kan også være med til at give et stilrent og elegant look til dit udeområde. Det kan også være, at et hvidt havemøbelsæt passer bedst til dit udeområde. Et hvidt havesæt giver et roligt og fint udtryk til terrassen. 

På føtex.dk finder du også kvalitetsfulde havemøbelsæt, hvor materialer og farver er kombineret. Vælg for eksempel et havesæt med et flot havebord i teaktræ og havestole i sort aluminium, der er lette at vedligeholde.

Find dit nye havemøbelsæt på føtex.dk

Udforsk vores store sortiment af havemøbelsæt til store og små udeområder. Der er helt sikkert et havesæt, der passer til dig og dit udeområde. 

Pas godt på dine nye havemøbler ved at beskytte dem mod det danske vejr. Når dine havemøbler ikke er i brug, kan det være en god idé at beskytte dem med et havemøbelovertræk eller sætte dem ind i læ.

Mangler du andet til haven eller terrassen? Måske et lækkert loungesæt eller en stor parasol? På føtex.dk har vi alt, du skal bruge til at indrette dit udeområde. Gå på opdagelse i alt til hus og have, og bliv inspireret. 

Bestiller du dit havemøbelsæt i dag, så sørger vi for hurtig levering. Du har desuden altid ubegrænset returret, når du bestiller på føtex.dk.

Inspiration til terrassen

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til havemøbelsæt