Praktiske nonwood havemøbler

Når du vælger noonwood havemøbler fra vores spændende sortiment, er du garanteret fuld valuta for dine penge. Tjek vores store udvalg herunder af havemøbler, der både er lækre og nemme at vedligeholde.

Prøv de praktiske vedligeholdelsesfri nonwood havemøbler

Har du været nødsaget til at kassere flere af dine havemøbler, fordi de var angrebet af råd og alger, og er du nu på udkig efter nogle nye? Der er ingen tvivl om, at uanset hvor smukke træmøbler til haven er, så kan du meget nemt rende ind i problemer og få store udfordringer med dem, når du bor i et klima, som det danske. Det er der heldigvis en løsning for – nemlig havemøbler i nonwood.

Du får haveborde og havestole i et særdeles godt materiale, hvor du kan glæde dig over det naturlige træs fantastiske udtryk og kunstmaterialets eminente holdbarhed.

Derfor skal du vælge havemøbler i nonwood:

  • De fås i mange forskellige udformninger, design og farver

  • Nonwood ligner ægte træ, men er vedligeholdelsesfri og vejrbestandige

  • Kan anvendes udendørs året rundt

Havemøbler i træ bliver udsat for vind og vejr og kan have svært ved at fremstå pæne ret længe uden masser af vedligeholdelse. Det kan være både tidskrævende og dyrt, hvis der skal fjernes mug, alger og råd, imprægneres og males. Det undgår du med nonwood havemøbler, som måske nok ligner ægte træmøbler, men som er fremstillet i et robust kunstmateriale.

Sådan vælger du de rette nonwood havemøbler

Er du i tvivl om, hvilket af vores nonwood havemøbelsæt du skal vælge? Inden du beslutter dig, er det en god idé at få et overblik over dine behov. Nogle af de ting du skal overveje er bl.a.:

  • Bord og stole: Hvilken udformning, design, størrelse/mål og farve skal det/de have? Skal der eventuelt optimeres med en flot og praktisk parasol? Eller hvad for eksempel med en smart terrassevarmer til de småkølige sommeraftener?

  • Siddekomfort: Tjek både højden på bordet og højden, dybden og bredden på stolene under ”beskrivelse” og ”specifikationer”. Kan stoleryggene justeres, og skal der måske suppleres med behagelige hynder for optimal siddekomfort?

Når du har fundet de helt rigtige havemøbler i nonwood, som fremover skal stå i dine have, så bestiller du dem nemt online på føtex.dk. Herefter sørger vi for hurtigt levering direkte hjem til dig.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til nonwood havemøbler