Havemøbler i træ

Med et havemøbelsæt i lækkert træ har du et sted, hvor du kan sidde og nyde hyggelige stunder og spise dine måltider i sommerhalvåret, når vejret viser sig fra sin gode side. Her på føtex.dk har vi et stort udvalg af havemøbelsæt i træ – gå på jagt efter det rette sæt til dine behov herunder.

Stort udvalg af havemøbler i træ til små og store haver

Her på føtex.dk finder du havemøbelsæt i en lang række forskellige materialer. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde lige den type, der passer til din stil. Her på siden finder du vores flotte udvalg af havemøbler i træ, så du kan byde gæster på en kølig og læskende drink i hyggelige omgivelser i haven. Et havemøbelsæt i træ er perfekt at have stående ved siden af grillen, så du også nemt og hurtigt kan servere mad for din familie og dine venner.

Fordele ved træ havemøbler fra føtex.dk:

  • Havebord og -stole passer sammen

  • Nemt at vedligeholde

  • Mange typer – fås til både store og små haver

Når du køber et havemøbelsæt, er den største fordel, at havebordet og stolene matcher hinanden. Det giver et langt smukkere og mere ensartet udtryk i din have. Derudover er der den store fordel, at alle havemøblerne er skabt til at stå ude en stor del af året. Dermed kommer der ikke til at være så meget vedligeholdelse.

Lige meget om du har en stor eller lille have, eller måske slet ikke har en have, kan du have glæde af et havemøbelsæt. De kommer nemlig i en række forskellige størrelser. Har du derfor kun en lille altan, vil der også være et sæt, der passer dertil. Har du derimod en stor terrasse, kan du finde sæt med plads til op til otte personer.

Overvejelser inden du køber et havemøbelsæt i træ

Der er en række detaljer, som du bør være opmærksom på, når du køber et havemøbelsæt - både i træ, men også i vores andre materialer. Nogle af de vigtigste er:

  • Hvor nemt skal det være at flytte på? Nogle borde og stole er tunge, andre ikke. Gør op med dig selv, hvor ofte du har brug for at rykke på dit havemøbelsæt.

  • Hvor mange skal der være plads til? Har du ofte gæster, eller er du mest bare dig? Når du vælger havemøbel-sæt, er det vigtigt, at der er plads til alle.

  • Skal det være muligt at indstille stolene? Nogle stole kan indstilles, så du også kan bruge dem som solstole. Andre kan ikke.

Rul op på siden og find lige det havemøbelsæt i træ, der passer lige netop til din have eller terrasse.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til træ havemøbler