Haveborde

Indret din have eller terrasse med et flot havebord, og nyd sommeren udendørs. Med et havebord kan du rykke hyggen udenfor og samle venner og familie til dejlige stunder. På føtex.dk finder du både store og små haveborde i forskellige farver, materialer og størrelser. Se udvalget herunder, og find dit favorit havebord i dag.

Haveborde til sommerens hyggelige stunder

Med et flot og praktisk havebord kan du skabe et hyggeligt og idyllisk fristed i haven. Når sommeren melder sin ankomst, er der nemlig lagt op til udendørs hygge. 

Indret din have eller terrasse med et fint havebord og tilhørende havestole, og inviter venner og familie over til grillmad eller brætspil på terrassen. På føtex.dk kan du finde haveborde, hvor der er plads til jer alle. 

Udforsk vores udvalg af haveborde, og find din favorit i dag. Vil du hellere købe havebord og havestole samlet? Så kan du også tage et kig på vores udvalg af havemøbelsæt

Hvilket havebord skal jeg vælge?

På føtex.dk har vi haveborde i forskellige materialer, størrelser og former. Du kan derfor finde et havebord, der passer perfekt til dit udeområde. Her på siden finder du blandt andet andet: 

Når du skal vælge dit nye havebord, bør du først og fremmest overveje størrelsen på dit udeområde. Hvor stort et havebord er der plads til? Vi har både små haveborde, der passer til to personer, og store haveborde til 8 personer. Du kan også vælge et havebord med udtræk, hvor du nemt og hurtigt kan få plads til flere. 

Er du mest til et rundt havebord, eller skal det være firkantet? Et rundt havebord ser både elegant ud og indbyder til nærvær og øjenkontakt. Et klassisk, firkantet havebord kan dog være bedre til at udnytte pladsen. 

Har du havestole i forvejen, og mangler du blot det perfekte havebord? Så bør du overveje højde på havebordet. Det kan nemlig være rart at kunne skubbe dine havestole ind under havebordet, når de ikke er i brug.

Haveborde i forskellige materialer 

Du kan vælge mellem haveborde i mange forskellige materialer på føtex.dk. Du kan blandt andet finde:

Det er en god idé at gøre sig nogle overvejelser omkring valg af materiale. De forskellige materialer har hvert sit udtryk og krav til vedligeholdelse. Vælg et havebord, som passer til din have eller terrasse, og som du synes er flot.

Et havebord i træ eller teak er flot og æstetisk. Det passer godt ind hos de fleste og har et roligt udtryk. Haveborde i træ er dog også dem, som kræver mest vedligeholdelse, hvis du vil have det til at holde i mange år. 

Ønsker du et havebord, der kræver mindre vedligeholdelse og pleje? Så kan det være, at et havebord i nonwood er det perfekte valg for dig. Haveborde i nonwood har nemlig den samme flotte struktur som haveborde i træ, men kræver nærmest ingen vedligeholdelse.

Et lille havebord er perfekt til altanen 

Bor du i lejlighed og har en lille altan? Så kan du sagtens indrette et hyggeligt udeområde med havebord og havestole. På føtex.dk finder du små haveborde, som er perfekte til altanen. Et lille havebord med plads til to personer fylder ikke ret meget, men giver stadig mulighed for at nyde varmen udenfor. 

Et rundt cafébord eller et sammenklappeligt altanbord. I vores udvalg finder du mange muligheder for den lille altan, og der er helt sikkert et havebord, der passer til lige netop din altan. 

Mangler du inspiration til, hvordan du får det bedste ud af en lille altan? Vi har lavet en guide fyldt med gode idéer til at indrette en lille altan eller terrasse

Pas godt på dit nye havebord 

Det er vigtigt at passe godt på dine havemøbler, hvis du vil have dem til at holde i mange år. Det gælder også for dit nye havebord. Det er altid en god idé at tage dit havebord ind om vinteren, når du alligevel ikke bruger det. Desuden kan du overveje at beskytte dit havebord mod regnvejret med et havemøbelovertræk

Et havebord i træ kræver særlig pleje for at blive ved med at fremstå pænt. I forbindelse med forårsklargøringen bør du slibe og male eller oliere dit havebord. Samtidig er det særligt vigtigt med haveborde i træ, at de bliver opbevaret indendørs om vinteren - helst i et uopvarmet rum som eksempelvis en garage. Du kan læse mere om vedligeholdelse af havemøbler i træ i vores guide

Køb haveborde på føtex.dk

Det er skønt at kunne bruge tid udenfor, når den danske sommer viser sig fra sin bedste side. Med et havebord og tilhørende havestole er du godt på vej mod at skabe et dejligt udeområde for dig og dine nærmeste. Her på siden finder du både runde haveborde og firkantede haveborde i forskellige materialer. Har du et ønske om at indrette et lille loungeområde? Så kan et lounge havebord være løsningen. 

Vil du have endnu flere havemøbler at vælge imellem til din have? Så kan du med fordel også tage et kig på vores store udvalg af cafésæt, loungesæt og havemøbelsæt, der passer godt til haven, terrassen eller altanen. Husk at du på føtex.dk altid har ubegrænset returret, så du nemt kan bestille dit nye havebord i dag.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til haveborde