Haveborde i træ

Et havebord i træ er funktionelt og lækkert at have stående i haven eller på terrassen. Et flot havebord indbyder til hygge og god mad hele sommeren. Se vores udvalg af haveborde i træ på føtex.dk herunder.

Sådan vedligeholder du dit havebord i træ

Havemøbler i træ kræver god pleje for at fremstå smukke år efter år. Vi har gjort det nemt for dig og samlet vores bedste råd til, hvordan du vedligeholder dine havemøbler i træ i denne guide. 

Haveborde i træ – en klassiker i alle haver

Der er ikke noget mere klassisk end et smukt opdækket havebord i træ, når gæsterne kommer til sommerens frokoster eller grillfester i haven. På føtex.dk finder du en lang række forskellige modeller, der kan passe perfekt til din have eller terrasse og give plads til de gæster, du ønsker at dele sommerens glæder med. 

Tre grunde til at vælge et havebord i træ

  • Det findes i mange forskellige størrelser og former
  • Det er let at vedligeholde og forbliver smukt længe
  • Passer perfekt ind i langt de fleste haver og terrasser
     

Vil du have mere ud af haven og terrassen, så kan du indrette den på samme måde, som du indretter din stue. Der skal være en spiseplads med havebord og havestole, men der skal også være hyggeligt og komfortabelt.

På føtex.dk finder du alt, hvad du skal bruge for at skabe den skønneste have og en terrasse, der kan danne rammen for mange hyggelige og lange sommeraftener med venner og familie. 

Det kan du overveje, når du skal vælge et havebord i træ

Der er rigtig mange smukke og spændende haveborde at vælge imellem, og det kan gøre det svært at vælge det helt rigtige. Har du forelsket dig i to modeller, eller ved du bare ikke helt, hvor du skal starte, så kan du overveje følgende:

  • Rundt havebord i træ giver dig muligheden for at være tæt på alle dem, der sidder om bordet, høre, hvad alle siger og få øjenkontakt hele vejen rundt. Det er mere intimt og tæt at sidde omkring et rundt bord. 
  • Firkantet havebord i træ er en klassiker, der har plads til både familie og venner. Det passer på de fleste terrasser og er nemt at placere. 
     

Udforsk vores udvalg her på siden, og bestil din favorit i dag.