Caféborde

Med et cafébord kan du nyde din kaffe eller din morgenmad i solen på altanen eller terrassen. På føtex.dk finder du et stort udvalg af caféborde i forskellige materialer og modeller. Gå på opdagelse i udvalget her på siden og find det perfekte cafébord til din altan i dag.

Sådan indretter du en lille altan

Mangler du inspiration til, hvordan du indretter en lille altan eller terrasse? Du kan nemlig sagtens indrette en hyggelig udendørs siddeplads, selvom pladsen er trang. Læs vores guide, og bliv inspireret. 

Skab hygge på lidt plads med et cafébord

Der er ikke noget bedre end en god kop kaffe eller et køligt glas hvidvin i solen. Og med et cafébord behøver du ikke at have en have eller en terrasse for at få plads til det. Skab hygge og bedre udnyttelse af din altan med et cafébord i en hyggekrog, hvor du kan spise og drikke eller bare slappe af.

Derfor skal du vælge et cafébord:

  • Det fylder ikke ret meget at have stående

  • Det giver din altan et hyggeligt udtryk

  • Det er nemt at flytte rundt på efter solen

Med et cafébord og to havestole er der rig mulighed for hygge på altanen. Du kan også vælge at pynte med potter og krukker med blomster eller krydderurter for at skabe lidt ekstra hygge. Selv på en lille altan kan du danne rammerne for mange hyggelige stunder med vennerne eller familien. Find alt det du skal bruge for at skabe det perfekte rum på din altan her på føtex.dk.

Vælg det rigtige cafébord til dit uderum

Det afhænger naturligvis af, hvor meget plads du har på altanen eller terrassen, når du skal vælge det helt rigtige cafébord, men du skal også overveje, hvad du vil bruge cafébordet til. Der er nemlig forskellige fordele ved hhv. firkantede og runde caféborde:

  • Firkantet cafébord: Vælger du en firkantet model, har du både muligheden for at stille det i et hjørne, hvis ikke det skal fylde for meget, men også for at rykke det ud og stille det sammen med et ekstra bord, hvis der bliver brug for mere plads.

  • Rundt cafébord: Et rundt cafébord er hyggeligt, hvis du vil have muligheden for at sidde 3-4 mennesker omkring det, og alle kan se hinanden i øjnene og nå det, der står på bordet.

Gå på opdagelse i udvalget af caféborde herover og bestil på føtex.dk i dag! Du kan også finde masser af inspiration i vores samlede udvalg af haveborde. Nyd godt af vores hurtige levering og ubegrænset returret.