Nonwood haveborde

Med et havebord i nonwood får du det smukke trælook, men i et materiale, der har langt længere levetid og er mere robust. Se udvalget af nonwood haveborde på føtex.dk herunder.

Havebord i nonwood – naturstruktur og lang levetid

Vil du gerne have et bord, der både er holdbart og har æstetisk look, så er nonwood et rigtig godt valg for dig. Sammen med havestole i polyrattan, kan du skabe et havesæt, der både har naturstruktur, men også er let at holde rent og forbliver både holdbart og flot i mange år.
 

Tre grunde til at vælge et nonwood havebord:

  • Det har den samme, smukke overflade som træ
  • Det er superlet at holde og forbliver pænt længe
  • Det kan uden problemer klare det danske klima

Der er ikke noget bedre end at nyde sommeraftenerne på terrassen omkring havebordet og nyde en god middag tilberedt på grillen. For mange betyder det en årlig rengøring og klargøring af havemøblerne, men det kan du undgå, hvis du vælger havemøbler af nonwood. De skal blot tørres af med en fugtig klud, og så er de klar til brug.
 

Sådan finder du det rigtige nonwood havebord

Hvor mange skal I sidde om bordet til hverdag, og hvor ofte inviterer du gæster til middag? Der er mange ting at tage stilling til, når du har besluttet dig for at købe et havebord, og der findes mange forskellige modeller i vores sortiment af nonwood haveborde. Men nogle af de overvejelser, du kan gøre dig, som måske kan gøre valget lettere, er:

  • Havebord med udtræk: Hvis du gerne vil have plads til ekstra gæster, men også god kan lide muligheden for at ”fjerne” den ekstra plads, når det bare er familien, der spiser sammen til hverdag.
  • Havebord uden udtræk: Hvis der er plads nok at gøre med, eller I bare ikke har gæster så ofte, så er udtræk ikke nødvendigt, og en almindelig model kan dække alle jeres behov. 

Se det store udvalg, herover og bestil i dag!