Haveborde med udtræk

Med et smart havebord med udtræk kan I altid samles flere til grillmaden, hvor der altid vil være plads til en ekstra gæst i haven. Find hele udvalget her på siden. 

Havebord med udtræk – plads til hele familien

Med det rigtige havebord er der rig mulighed for at udnytte terrassen hele sommeren, når der skal spises ude. Sammen med et hold komfortable havestole giver det anledning til mange hyggelige aftener med god rødvin og mad fra grillen. Med et havebord med udtræk har I både plads til familien og naboerne. 
 

Tre grunde til at vælge et havebord med udtræk

  • Det er en praktisk løsning, hvis I ofte har gæster til mad
  • Du kan let og hurtigt at lave plads til en mere ved bordet
  • Du får flere borde i ét, fordi du kan indstille størrelsen
     

Hvad enten du har en kæmpe have eller blot en lille, grøn oase foran huset, så er lykken at spise middag udendørs, når sommeren rammer os herhjemme. 

Fordelen ved at vælge et bord med udtræk er, at der hurtigt kan blive plads til flere, hvis der kommer gæster, men at I også kan have en intim middag sammen uden flere meter bordplads tilovers. 

På føtex.dk finder du et stort udvalg af haveborde med udtræk, så du kan finde det, der passer bedst på jeres terrasse.
 

Sådan finder du det rette havebord med udtræk

Når du har besluttet dig for et havebord med udtræk, er der en lang række modeller at vælge imellem. Derfor kan du med fordel overveje følgende:

  • Havebord i træ: De smukke teaktræsborde pynter i de fleste hjem og er derfor også et attraktivt valg for de fleste. Der skal dog lidt vedligeholdelse til, hvis du vil bibeholde den flotte, varme glød. 
  • Havebord i nonwood: Bordene er fremstillet, så overfladen ligner træ, men de kræver stort set ingen vedligeholdelse og forbliver pæne mange år frem blot ved at tørre dem af med en våd klud.

Se udvalget herover og bestil i dag!