Guide til rengøring af dine havemøbler

Havemøbler fås i mange forskellige typer af materialer, hvorfor de også skal vedligeholdelse og rengøres forskelligt. Ved at bruge den korrekte metode, kan du få det optimale ud af dine havemøbler og have glæde af dem i mange år fremover. Følg vores guide nedenfor, så du ved præcis, hvordan du skal vedligeholde og rengøre dine havemøbler.

 

Rengøring af vedligeholdelsesfrie havemøbler 

Hos føtex.dk finder du havemøbler i nonwood, som er plastmaterialer, der ligner og føles som træ. Nonwood havemøbler er stort set vedligeholdelsesfrie. Du skal kun vaske dem med vand og mild sæbe, da skuremidler kan ridse overfladen. Når de ikke bruges om vinteren, anbefales det, at de står et tørt sted eller er dækket til med overtræk. Find vores nonwood haveborde, havestole og overtræk til havemøbler hos føtex.dk.  

Har du havemøbler i glas, kræver disse heller ikke særligt vedligeholdelse. Vask dem med vand og sæbe, når det er nødvendigt. Du finder vores haveborde i glas her. Vores havebord og stole i plastik/formstøbt plast samt havebord i polyrattan er stort også vedligeholdelsesfrie. De skal også blot vaskes med vand og sæbe og gerne dækkes til, når vinteren rammer. Tjek vores udvalg af havemøbler.

Rengøring af havemøbler i granit og træ

Du finder også havemøbler i granit hos føtex.dk, som er et yderst holdbart naturmateriale, der kan modstå al slags vejr. Du rengører dine granit havemøbler med vand og stensæbe. Brug ikke almindelige rengøringsmidler, da de indeholder syre og kan skade bordet. For at vedligeholde den unikke struktur anbefaler vi, at du bruger granitolie eller neutral imprægnering. Se udvalget af havemøbler i granit hos føtex.dk.

Med havemøbler i træ får du flotte havemøbler med en flot struktur og udseende. De kræver derfor også meget vedligeholdelse.Udforsk vores udvalg af havemøbler i træ her.