Havetraktorer

Har du en større have, kan det virke næsten uoverkommeligt at slå græsset med en almindelig plæneklipper. Derfor har vi udvalgt forskellige havetraktorer med høj ydeevne, der gør havearbejdet nemt og effektivt. Læs om maskinernes forskellige funktioner, og vælg din nye havetraktor.

Find en let vej til at slå græs

Har du en stor græsplæne eller have? Og vil du gerne være hurtigere færdig med at slå græsset? Så bør du overveje en havetraktor. Maskinen sørger nemlig for, at du effektivt kan slå græsset siddende og med minimal indsats – også i haver med mange hjørner og forhindringer.

På føtex.dk har vi udvalgt gode havetraktorer til ethvert behov. Du vælger mellem:

  • Forskellige størrelser – Blandt andet mini-havetraktorer og modeller til 3.000 m2
  • Forskellige klippehøjder – Sæt højden til for eksempel 38-95 mm
  • Forskellige ydeevner – Justér eksempelvis mellem seks slags hastigheder

 

Samtidig har vi effektive havetraktorer med en opsamlerpose. Med den får du en renere plæne. Du får altså mange fordele sammenlignet med en traditionel græsslåmaskine, der ofte kræver mere manuelt arbejde.

Undgå fejlkøb, når du vælger ny havetraktor

Hvis du vil købe en ny havetraktor, er der nogle overvejelser, du bør gøre dig. Det er nemlig ikke alle havetraktorer, der lever op til alle behov.

Vores forskellige havetraktorer egner sig til græsarealer på eksempelvis 1000 m2 eller derover. Til mindre græsplæner bør du i stedet vælge en god selvkørende plæneklipper – for eksempel en robotplæneklipper.

Derudover skal du se på havetraktorens klippebredde og klippehøjde. Har du masser af tid, så er en havetraktor med begrænset klippebredde et godt valg. Omvendt bliver arbejdet hurtigere med en stor klippebredde, og det er ofte rart, hvis du har en stor have. For jo større klippebredde, jo mere tid sparer du.

Dernæst skal du se på motoren og dens ydeevne. Har du tænkt dig at bruge havetraktoren til andet end at slå græs – for eksempel rydde sne – så er en ekstra stor motor praktisk. Til græsplæner med et kuperet terræn foreslår vi en havetraktor med firehjulstræk. Så vil du have nemmere ved at køre op ad bakker og skråninger. Se også vores tilbehør til havetraktorer.