Havetraktor tilbehør

Gør din havetraktor endnu mere effektiv med praktisk tilbehør. På føtex.dk finder du alt fra en opsamler til en havetromle, som du nemt spænder fast til maskinen. Med det rette tilbehør til din havetraktor bliver havearbejdet som en leg. Find alt det, du mangler, på føtex.dk.

Find reservedele og tilbehør til havetraktor

Er din havetraktor blevet sløv? Måske vil du bruge maskinen til andet end at slå græs? Eller vil du bare gerne gøre arbejdet nemmere? Så er du kommet til det rette sted. På føtex.dk har vi det nyeste tilbehør og forskellige reservedele til havetraktorer. Med dem kan du både vedligeholde din maskine, og havearbejdet bliver mere effektivt.

Du finder blandt andet:

  • Opsamlere og spredere
  • Hånd- og havetromler
  • Transportvogne
  • River i forskellige størrelser


De praktiske redskaber gør, at du for eksempel kan rive, feje og køre væk med haveaffald på din havetraktor. Og skal du flytte noget tungt – for eksempel brænde eller sne – så har vi også tilbehør til dét. Med føtex.dk bliver din havetraktor dermed en alsidig partner i haven hele året rundt.

Gør dit havearbejde til en leg

Det er naturligvis ikke kun tilbehør til havetraktorer, som du finder på føtex.dk. Vi har også et univers af havemaskiner, udstyr og robuste haveredskaber. Du finder både stort og småt; tænger og knive til klipning og beskæring, river til kultivering og opsamling og skovle til det grove og det fine.

Alt vores tilbehør til haven er med til at holde din udendørs del af hjemmet pænt. Og netop en indbydende have er vigtigt for mange husejere. Den er nemlig med til at påvirke hjemmets overordnede helhedsindtryk. Og det er uanset, om du har en stor plæne, der blot består af græs, eller om du også har træer, buske og bede.

Det kan derfor betale sig at holde din have pæn, hvilket er muligt med de rette haveredskaber. Gå derfor på opdagelse i vores sortiment. Når arbejdet er overstået, kan du bagefter slappe af i nogle af vores mange havemøbler, hvor familien og venner sidde.