Haveredskaber

Haveredskaber til alle de hyggelige og nødvendige opgaver i haven. Tænger og knive til klipning og beskæring, river til kultivering og opsamling, og skovle til det grove og det fine. Sørg for at have redskaberne i orden, så går havearbejdet meget nemmere.

At have en flot have kræver gode haveredskaber

En have kræver pasning og pleje, og til det skal du bruge de rette haveredskaber. Du behøver ikke at have grønne fingre fra start, for du bliver hurtigt mere fortrolig med din have lige så snart, at du får fingrene i jorden for første gang. Uanset om du har en stor eller lille have, og om den blot består af græs, eller du også har træer, buske og bede, så kan du finde de haveredskaber, du skal bruge for at værne om din have, lige her på føtex.dk. Gå på opdagelse i udvalget, og tag dig god tid til at kigge de mange spændende muligheder igennem. Mon ikke vi har lige det haveredskab, du står og mangler?
 

Stort udvalg af produkter til haven

Vi har også mange andre produkter til haveliv. Er du vild med at pusle rundt med blomster og bede, kan du eksempelvis tage et kig på vores store udvalg af blomsterløg og frø, hvor du også finder frø til at dyrke din have med frugt og grøntsager eller højbede til at plante dem i. Er du mere til blot at nyde haven fra den bedste solplet om sommeren, så kan du også skabe et hyggeligt udemiljø i haven med havemøbler eller en lækker hængekøje, hvor du kan ligge og slappe af. Under alle omstændigheder skal selve haven dog passes fra tid til anden, og om ikke andet bør du have et minimum af haveredskaber til rådighed, så du har mulighed for at slå græsset, fjerne ukrudt og udføre diverse andre opgaver, der følger med at være haveejer.
 

Vælg de rigtige haveredskaber

Der er et redskab til enhver haveopgave, og du finder dem alle online her på føtex.dk. Vælg mellem de klassiske river, skovle og sakse, eller gør dit havearbejde lettere med specialredskaber som mælkebøttestikker, frugtplukker eller løgplanter. 
 

Tre gode grunde til at vælge gode haveredskaber:

  • Du sparer tid og energi med de rigtige redskaber
  • En god kvalitet og praktisk design holder længere 
  • Korrekt ergonomisk udformning skåner kroppen

Det rette værktøj gør en opgave lettere – også i haven. Den gode kvalitet og det praktiske design i udvalget af haveredskaber hos føtex.dk sikrer en lang holdbarhed, og med en ergonomisk korrekt udformning passer du samtidig på din krop. 
 

Hvordan vælger du de rigtige haveredskaber?

Inden for hver type haveredskab er der forskellige overvejelser, der kan hjælpe dig til at vælge det rette redskab til din opgave. 

  • Sakse, tænger og knive bør alle have et greb, der passer til din håndstørrelse. Vælg hellere flere forskellige slags end ét universalredskab, hvis du bruger det til flere forskellige haveopgaver. Et basishaveredskab er en god havesaks til småbeskæringer. 
  • River, skovle og specialredskaber bør passe til din højde, så du mindsker risikoen for ondt i ryggen, når du river eller lægger årstidens blomsterløg. Vælg lette river og skovle, hvis du bruger dem ofte, og brug kun specialredskaber til det, de er beregnet til. 
  • Andre haveredskaber, som trillebør, koste og tromler bør ligesom de mindre redskaber passe i både højde og til opgaven. Vælg en let trillebør, hvis du primært bruger den til let haveaffald, og køb en kost, der passer til din højde. 

Opbevar altid dine haveredskaber rengjorte og afdækkede, så du undgår rust og unødigt slid på gummi og belægninger. Find netop det haveredskab, du mangler, i vores store online udvalg herover på føtex.dk – altid masser af gode tilbud.