Haveslanger og tilbehør

Har du en have med forskellige blomster, buske, træer, bede og afgrøder, skal planterne have masser af vand i tørre perioder for at trives. Med en god haveslange kan du gøre arbejdet lettere, så vandingen bliver simpel og mindre krævende. Find din nye vandslange her på siden og bestil i dag.

Nyd havearbejdet med en god haveslange

Er du den glade ejer af en have – stor som lille – så har du nok stiftet bekendtskab med planternes noget krævende vandforbrug. Hvis du ønsker brusende blomsterbede, strålende buske, grønne planter og alskens spiselige afgrøder i form af alt fra kartofler til tomater og majs, så skal der vand til.

Har du en større have, er en haveslange et must. En vandslange er en slange, du sætter fast på din udendørs vandhane, og når du tænder for hanen, så løber vandet igennem og ned til de planter, der skal vandes.

Derfor skal du anskaffe dig en haveslange:

  • Du slipper for at skulle slæbe rundt på tunge vandkander

  • Du sparer tid og kan vande mere effektivt, da du har en konstant vandstråle

  • Du kan ofte dosere vandmængden på vandslangen, så planterne får den mængde vand, de har brug for

På føtex.dk har vi et stort udvalg af vandslanger, som rangerer fra de helt simple til de mere avancerede, så du kan finde lige den model, du har brug for. De mere avancerede kan give mere tilpassede vandingsforhold, som især er smart, hvis du gerne vil spare penge, da vanding kan blive en dyr affære.

Få haveslanger og vandslanger til haven på føtex.dk

På føtex.dk har vi fokus på at give dig de bedste haveredskaber, så du kan få de bedste haveresultater. I vores udvalg af haveslanger og vandslanger kan du med garanti finde noget spændende. Du kan også finde lidt inspiration i vores øvrige udvalg, som for eksempel trillebøre, river og planteskovle.  

Gode kvalitets havemaskiner og -redskaber gør arbejdet i haven lettere for dig, og det kan gøre sliddet både sjovere og mere effektivt. Så tag gerne et kig her på føtex.dk, og find de redskaber, der vil gøre netop dit haveliv bedre.