Blomsterløg og frø

Er du vild med at gå i haven? På føtex.dk finder du et stort udvalg af frø til haven, så din have kan blive smuk og indbydende året rundt.

Stort udvalg af frø til græsplænen og haven

Det er en sand fornøjelse at dyrke sit eget og se, hvordan planter og blomster løbende udvikler sig, og det er god læring for både børn og voksne at være med i haven og at se, hvordan nyt planteliv bliver til. Vi har mange forskellige frø til haven, så du, uanset om du er nybegynder eller garvet haveejer, kan kaste dig ud i lige det projekt med frø, som du har lyst til nu og her.
 

Kom godt i gang med at plante frø i egen have

De fleste blomster og planter skal passes og plejes regelmæssigt for at have de bedste betingelser for at gro sig smukke, store og stærke. Derfor er havearbejde ikke for alle og enhver. De fleste har dog glæde af simple planter, eksempelvis krydderurter, der også nemt kan vokse indendørs i vindueskarmen, og får du derefter lyst til at kaste dig ud i noget vildere, står de forskellige frø online her på siden blot i kø for at komme hjem og blive sået i din have. Vi har frø for enhver smag til både nybegynderen og til dig, der er vant til at plante i haven.

Det kræver lidt tålmodighed, før frøene spirer, men resultatet er ganske enkelt ikke til at stå for, og du vil uden tvivl blive meget stolt over de mange blomster og planter, som du selv har skabt i din egen have. Som sagt kræver det pasning og pleje og dermed tid og overskud at værne om sin have, men start i det små, og se, om ikke du bliver bidt af at så og høste. Måske du i virkeligheden har grønnere fingre, end du går og tror?
 

Køb frø til haven her

I vores sortiment finder du frø, som du nemt kan bestille hjem til din have med det samme, så du straks kan komme i gang med at så. Find dine ønskede frø her, og læg din bestilling i dag.