Gødning

En sund og sprudlende have eller en velvoksende stueplante kræver til tider også en smule gødning. På føtex.dk kan du vælge blandt et stort udvalg af universalgødning og specialgødning til både indendørs- og udendørs planter og blomster. Få gødning til pryd- og nytteplanter hos os.

Forkæl dit planteliv med den rette gødning 

Ønsker du ligesom alle andre med grønne fingre et sundt og sprudlende planteliv derhjemme? Så kan gødning være en god idé at benytte en gang imellem. Med det kan du hjælpe dine prydplanter godt på vej med at blomstre længe og dine nytteplanter med at give dig endnu lækrere afgrøder. 

Stort udvalg af gødning til forskellige planter og behov 

Der er sjældent, at to haver eller hjem er helt ens. På føtex.dk har du derfor rig mulighed for at finde lige netop den type gødning, du har brug for til at hjælpe med at skabe de optimale vækstbetingelser derhjemme, hvad end det er i huset eller haven. Blandt vores udvalg af gødning kan du få både: 

  • Blomstergødning 

  • Gødning til afgrøder  

  • Stueplantegødning 

  • Universalgødning 

 

Dyrker du tomater og lignende afgrøder i drivhuset? Har du et flot blomsterbed, som trænger til en smule ekstra omsorg, eller har stueplanten lidt udfordringer med at forblive sund og velvoksende? Vi har højst sandsynligt en passende gødning til det hele.

Har du styr på, hvordan du anvender gødning? 

Når du har planter, træer eller blomster at passe er gødning nogle gange en nødvendighed eller ikke desto mindre en god idé. Dog er det vigtigt, at du hverken bruger for meget gødning af gangen eller gøder alt for ofte. Overgødning kan nemlig resultere i en omvendt effekt og i stedet skade planten. 

Derudover kan der være stor forskel på planternes behov. Nogle udendørsplanter kan klare sig med at blive gødet én enkelt gang om året, mens andre gerne skal have lidt oftere. Tjek derfor altid anbefalingerne for den enkelte sort, inden du begynder at gøde. I alle tilfælde er det vigtigt, at du husker at bruge rigeligt med vand sammen med gødningen. Det sikrer, at planterne eller blomsterne optager stofferne i gødningen.