Drivhuse

Her på siden finder du alt i drivhuse. Hvad enten du er en ivrig hobbygartner, der drømmer om et stort drivhuse eller orangeri, eller om du blot ønsker et lille minidrivhus, der passer på en lille terrasse eller altanen, så finder du det her.

Flotte drivhuse fra Juliana

Se det store udvalg af smukke, elegante drivhuse fra populære Juliana. Lad dig inspirere af høj kvalitet, et væld af muligheder og et bredt udvalg af tilbehør.

Drivhuse til haven

Hos føtex.dk har vi alt i drivhuse og tilbehør til drivhus. Her kan du finde dig en model til en skarp drivhus-pris blandt vores mange forskellige drivhuse og dermed få ekstra meget ud af din have. Se udvalget nedenfor, og bestil dit nye drivhus i dag, så du kan forlænge sæsonen og dyrke dine planter på alle tider af året. Selv et lille drivhus giver dig store muligheder som haveejer, så hold dig endelig ikke tilbage.
 

Bredt udvalg af drivhuse for enhver smag

Et drivhus til haven er skønt at have, uanset om du er ivrig hobbygartner, eller du blot ønsker dig et lille drivhus med plads til nogle få planter. Selvom et drivhus er lille, kan det heldigvis bestemt godt være funktionelt, og i drivhuset kan du dyrke lækker og velsmagende frugt og grønt samt krydderurter, der giver ekstra smag og variation til din madlavning.
 

Gode grunde til at købe drivhus på føtex.dk

  • Produkter af robust kvalitet, der holder længe
  • Mange forskellige modeller at vælge imellem

Det er vigtigt at gå efter et drivhus af høj kvalitet, så du kan få mest mulig glæde af det i årene, der kommer. Hos føtex.dk har vi mange smarte modeller til både den store og den lille have samt til altanen eller terrassen. Dit drivhus kan bruges året rundt, og det forlænger den periode, hvor du kan være helt eller delvist selvforsynende med frisk frugt og grønt.
 

Dyrk egne frugter og grøntsager i drivhuset

I drivhuset kan du dyrke diverse typer af frugter og grøntsager, herunder tomater, agurker, chilier, peberfrugter, vindruer og ferskner. Mulighederne er mange, og hos føtex.dk kan du finde lige det drivhus, der passer til dine behov og ønsker. Vi har drivhuse i flere størrelser og udformninger, herunder både traditionelle drivhuseorangerier og pavillondrivhuse, så du nemt kan vælge din favorit blandt de mange forskellige modeller. Vi har også alt i drivhustilbehør til både dekoration og vedligeholdelse af dit drivhus. Et drivhus bør være et sted, hvor du slapper af og hygger dig, imens du får lidt lettere havearbejde fra hånden, så lad dig inspirere af vores store sortiment, og indret dit drivhus præcist, som du kan lide det.
 

Køb drivhus online på føtex.dk

Har du fundet et drivhus, der kan opfylde alle dine drømme? Så er det heldigvis nemt og hurtigt at bestille hjem fra føtex.dk. Du kan trygt købe dit nye drivhus her hos os.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om drivhuse