Smukke Pavillon drivhuse

Højt til loftet. Elegant design. Gode vækstbetingelser. Det er let at forstå, hvorfor et pavillon drivhus står øverst på mange haveejeres ønskeliste. Både de 6 kantet og 8 kantet pavillon drivhuse giver dig mulighed for at indrette haven med et ekstra uderum, som hurtigt bliver din oase med afslapning og dyrkning af grøntsager. Start havedrømmen på føtex.dk – vi har et bredt udvalg af pavillon drivhuse. 

Elegance til havelivet med pavillon drivhuse 

På mange måder minder pavillon drivhuse om det klassiske drivhus. Fælles for dem begge er, at siderne er glaspartier, men selve formen, byggestilen og indretningen adskiller sig. Pavillon drivhusenes tag er pyramideformet, hvilket giver elegance til havelivet – og så giver pladsen inde i midten af pavillonen dig ofte mulighed for at indrette et lille spiseområde med måske et cafésæt eller andre havemøbler

Er du faldet for pavillon drivhuse? Ellers får du her flere gode grunde til at vælge denne drivhustype. 

Gode grunde til at vælge et pavillon drivhus: 

  • Lysindfaldet: Takket være pavillonens mange kanter, strømmer lyset ind fra forskellige vinkler og sider via glaspartierne. Køber du et 6 kantet pavillon drivhus, kommer lysindfaldet ind fra 6 sider, mens det kommer ind fra 8 sider i et 8 kantet pavillon drivhus. 

  • Loftshøjden: Pyramidetagets form giver en god stå- og siddehøjde i pavillon drivhuset. Jo højere der er til loftet, jo højere beplantning kan du have. Vil du skabe mere stemning, kan du gøre det i form af hængende lyskæder eller udendørslamper

  • 360 graders havekig: Sid ned i en stol, og kig ud på haven, der bare bliver grønnere og grønnere i takt med, at solens varme stråler bager i foråret og om sommeren. 

  • Varmen: Følelsen af at sidde sydpå får du i et pavillon drivhus. Drivhuset er typisk varmere end terrassen og er derfor oplagt som spisested både i forårsmånederne og i sensommeren, hvor udendørstemperaturerne normalt ikke får dig til at overveje maden udenfor. Varmen giver samtidig planterne gode vækstbetingelser. 

Køb pavillon drivhuse på føtex.dk – et godt valg i haven 

På føtex.dk er der et større udvalg af pavillon drivhuse. Drivhusene finder du i forskellige størrelser, materialer og farver, men fællesnævneren er, at æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed hos varianterne. Vil du gerne personliggøre drivhuset, gør du med krukker, blomster og planter pavillonen til dit eget sted, hvor du nyder roen og kobler fra hverdagsræset. Skab haveglæde – vælg et pavillon drivhus fra føtex.dk. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om pavillon drivhuse