Cafésæt

Cafésæt består typisk af et bord med to stole og passer perfekt på en lille terrasse eller en altan, så du kan sidde og nyde solen. Se hele udvalget af cafésæt her, og bestil dit favorit sæt i dag.

Sådan indretter du en lille altan eller terrasse

Selvom du har et lille udeområde, kan du sagtens skabe en hyggelig oase, hvor du kan nyde den danske sommer. Vi har samlet alle vores gode råd til, hvordan du bedst muligt udnytter pladsen på den lille altan eller terrasse. 

Smarte cafésæt til den lille altan

Er pladsen på altanen eller terrassen trang? Udnyt dit lille udeområde bedst muligt ved at indrette med cafémøbler, som passer perfekt til den lille altan eller terrasse. Et cafésæt fylder ikke ret meget, men giver mulighed for at have et par hyggelige siddepladser udendørs. 

Uanset størrelsen på dit udeområde, kan du skabe rammerne for hyggelige stunder. Det handler bare om at finde nogle altanmøbler, som passer til lige netop din altan eller terrasse. På føtex.dk finder du heldigvis et godt udvalg af cafésæt, og vi har noget for enhver smag. 

De fleste af vores cafésæt består af et cafébord og to tilhørende stole. Har du brug for mere plads, kan du altid kombinere vores cafésæt med en ekstra caféstol eller to. 

Cafésæt i forskellige materialer

På føtex.dk finder du cafésæt i forskellige materialer. Vi har blandt andet cafésæt i træ, nonwood, aluminium og plastik. Dit valg af materiale har betydning for både udtryk, vedligeholdelse og pris. Derfor bør du gøre dig nogle overvejelser om materialet, inden du køber dit nye cafésæt. 

Et cafésæt i træ er smukt og elegant at se på, og det holder i mange år, hvis du passer godt på det. Altanmøbler i træ kræver nemlig lidt vedligeholdelse for at fremstå pæne år efter år. Du kan blive klogere på vedligeholdelse af træmøbler i vores guide

Er du mere til altanmøbler, der ikke kræver ret meget vedligehold? Så er et cafésæt i eksempelvis nonwood eller plastik et godt valg. De kræver nemlig ikke meget mere end en våd klud i ny og næ. 

Vælg et cafésæt, der passer til dit udeområde

Når pladsen er trang, er det vigtigt at vælge altanmøbler, som passer til en lille altan eller terrasse. Det kan være en god idé at tage nogle mål af dit udeområde, så du har en fornemmelse af, hvor meget et cafésæt vil fylde. Husk, at der også skal være plads til at trække caféstolene ud. 

Har du brug for at kunne fjerne stolene, når de ikke er i brug? Du kan gå efter et cafésæt, hvor stolene kan stables, så de ikke fylder ret meget. Det kan også være smart at vælge et materiale, som ikke er så tungt, hvis du har planer om at flytte rundt på dine altanmøbler. 

Udover materiale og størrelse på dit nye cafésæt, skal du også tage stilling til form og facon. Måske er du vild med udtrykket, som et firkantet cafébord har? Men faktisk kan du udnytte pladsen en smule bedre ved at gå efter et rundt altanbord. 

Et cafésæt er ikke kun den perfekte løsning til dig med en lille altan. Det kan også være en god løsning til at lave en lille hyggelig oase i haven eller på terrassen. Måske har du et skønt spot bagerst i haven, hvor solen står perfekt om morgenen. Med et lille cafésæt er der lagt op til hyggelige stunder med morgenkaffen i haven.

Eller hvad med at gøre det muligt at sidde i drivhuset? Et lille cafésæt kan være en god løsning, hvis du har et drivhus, som du gerne vil udnytte til dets fulde potentiale. Tilføj et par havehynder til stolene, og så har du den perfekte hyggelige krog, når foråret melder sin ankomst. 

Pas godt på dine cafémøbler

Uanset hvilket materiale du vælger, kan det være en god idé at beskytte dine cafémøbler om vinteren. Særligt udendørs træmøbler tåler ikke at stå ude året rundt. Du kan opbevare dit cafésæt i et skur om vinteren eller dække det til med et godt møbelovertræk. Hvis du passer godt på dine altanmøbler, vil du have glæde af dem i mange år. 

Vælger du et vedligeholdelsesfrit materiale, kan du godt lade dine altanmøbler stå udenfor hele året, hvis du ikke har et skur eller lignende at opbevare dem i. Du bør dog være opmærksom på, at meget lette møbler kan flytte sig rundt, hvis det blæser meget. Derfor kan det være en god idé at flytte dem indendørs, hvis der varsles om kraftig storm.

Skab et hyggeligt uderum med altanmøbler fra føtex.dk

Indret dit uderum med smarte altanmøbler, og skab din helt egen hyggelige oase. Selvom din altan eller terrasse er lille, kan du stadig indrette et dejligt udeområde. Brug grønne planter, udendørstæpper og udendørs lamper for at få den helt rigtige stemning. Du kan for eksempel sætte hængeplanter op og dekorere med lyskæder, så det ikke fylder på gulvarealet. 

Måske er du på udkig efter en loungesofa, hvor en god bog kan nydes? På føtex.dk finder du et stort udvalg af loungemøbler, som både passer til store og små udeområder.

På føtex.dk finder du alt til indretning af det lille udeområde. Faktisk har vi også samlet alle vores gode råd til indretning af en lille altan i en guide.

Udforsk sortimentet, og bestil dine nye udendørs møbler i dag. Husk at du altid har ubegrænset returret, når du handler på føtex.dk. 

Inspiration til altan og terrasse

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til cafésæt