Udendørs tæpper

Udendørs tæpper skaber lun hygge omkring havebordet eller loungesættet. Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser, farver og mønstre i vores online udvalg herunder på føtex.dk.

Skab et hyggeligt uderum med et udendørs tæppe

Hyg med tæpper – også udendørs. Vejrbestandige tæpper til brug under havemøblerne giver lune fødder på terrassen, på altanen og i udestuen. Et udendørs tæppe er lavet af materialer, så du kan lade tæppet ligge ude hele sommeren, men tag det altid ind om vinteren.

Tre gode grunde til at vælge et udendørs tæppe:

  • Giver hygge på udeområder og i udestuen

  • Tåler fugt, vand og sol hele sommeren

  • Sørger for lune fødder på kølige aftener

Et tæppe samler visuelt et siddeområde – også udenfor på terrassen, altanen eller i udestuen. De vejrbestandige udendørs tæpper tåler både regn, fugt og UV-stråler og sørger for, at du ikke bliver kold om fødderne på kølige sommeraftener.

Sådan vælger du mellem vores terrassetæpper

Sommeraftenerne kan blive kølige i Danmark, og lune fødder forlænger tiden, du kan nyde de lyse aftener. Et terrassetæppe kan være løsningen, og de vejrbestandige tæpper er nemme at lægge under dine havemøbler – permanent eller en enkelt aften. Vælg efter størrelse, farve og mønster.

  • Størrelse – vælg størrelse efter, om du ønsker at dække hele området under havemøblerne, hele altanen eller udestuen. Jo større tæppe, jo mere luner det på kølige sommeraftener, fordi materialet isolerer og opsamler en smule varme i løbet af dagen. 

  • Farve – match farven på tæppet til underlaget eller havemøblerne, eller vælg en kontrastfarve for at skabe visuelt spil mod møblerne. Om et tæppe skal være mørkt eller lyst bør afhænge af lysindfald og farven på havemøblerne. 

  • Mønster – stort mønster får et areal til at virke større, mens småmønstrede tæpper kan mindske et område visuelt. Match ensfarvede tæpper med mønstrede havehynder eller omvendt, så det mønstrede på det ene ikke stjæler fokus fra mønstret på det andet. 

Undgå kolde fødder i haven og køb udendørs tæpper fra udvalget herover på føtex.dk. Vi har med garanti noget som matcher resten af din haveindretning.