Slap af i en havesofa

Med en dejlig havesofa kan du sidde lige så behageligt udenfor som indenfor. Du kan både nyde en god kop kaffe, have en skøn samtale med en ven eller snuppe en velfortjent lur i en behagelig loungesofa. Se vores udvalg af havesofaer herunder.

Skab din egen oase i haven med en havesofa

Der er ikke noget bedre end at sidde i nogle gode havemøblerhaven og nyde blomsterne, der springer ud i alle bede og i havens potter eller krydderurterne, der pibler frem i højbedene. Med en havesofa får du et behageligt sted at sidde, som også ser flot ud på terrassen eller på græsplænen.

Tre gode grunde til at købe en loungesofa

  • Den skaber mange siddemuligheder udenfor med høj komfort

  • Den giver mulighed for at sidde eller ligge lige så godt som inde i sofaen

  • Den får din terrasse eller have til at fremstå endnu hyggeligere

På føtex.dk finder du en lang række forskellige havesofaer, der kan bruges til at skabe en lækker loungestemning på terrassen. Med en behagelig loungesofa er der bl.a. mulighed for at flytte gæsterne fra middagsbordet til drinks eller kaffe i jeres hyggelige uderum.

Sådan vælger du mellem vores udendørs sofaer

På føtex.dk har vi mange spændende og forskellige modeller at vælge imellem, hvilket er en fordel for dig, men også kan gøre det sværere at vælge. Derfor kan det være smart at overveje de følgende ting, inden du beslutter dig endeligt:

  • Størrelse: En sofa med god plads er et godt valg, hvis du gerne vil have muligheden for at snuppe en lur, mens en mindre model er oplagt i hyggekrogen. Skal der være endnu mere plads kan du vælge en hjørnemodel.

  • Materiale: Ønsker ud en sofa, med et let udseende, som ikke fylder for meget, når det bliver vinter, så er en metalsofa et godt valg. Mens modellerne i polyrattan giver et mere robust og hyggeligt look til din terrasse.

Skab rigeligt med siddepladser og inviter gæster til grill på terrassen, eller slap af og tag en lur på en af vores havesofaer. Se udvalget af flotte loungesofaer herover og bestil din favorit i dag. På føtex.dk får du hurtig levering og ubegrænset returret.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til havesofaer