Hvilket drivhus er bedst?

Er du på jagt efter et drivhus og vil gerne gøre en god investering - så fortvivl ikke. Vi har samlet en guide til at vælge det rigtige drivhus til din have. Her får du gode råd og tips til at finde det drivhus, der passer til dig og dit ambitionsniveau. Så hvilket drivhus er bedst? Læs med her og find svaret.

 

Overvejelser, du skal gøre for at vælge det rigtige drivhus

Det er vigtigt, at du finder det optimale drivhus til dig og dit hjem. Det er nemlig en stor investering, der kræver mange overvejelser. Vi har samlet tre gode råd, som du bør tage i betragtning i jagten på det bedste drivhus. 

  • Størrelsen af drivhuset
  • Glas eller polycarbonatruder
  • Model

I forhold til størrelsen af drivhuset er det essentielt, at det passer til dit ambitionsniveau. For mange vil det bedste være, at drivhuset er lidt større, så du har god plads. Når først du går i gang med at plante og dyrke frugt og grønt, så kan det gribe om sig. Derfor anbefaler vi, at du nok vælger et lidt større drivhus, end du på forhånd tror. Hellere for stort end for lidt.

Hvilke vinduer til dit drivhus er bedst?

Der er flere aspekter, som kan påvirke dit valg af ruder. Vælger du glas, får dine planter masser af lys, men glas kan også være skrøbeligt. I hvert fald hvis en fodbold eller lignende rammer ind i en rude, og slår det i stykker. Polycarbonat er mere holdbart og har en isolerende effekt, der giver dig en stabil temperatur. Dog er glas billigere end polycarbonat. Så her er det op til dig at finde ud af, hvilket behov du har.

Når du skal vælge, hvilken model du ønsker, kommer det an på din smag og præferencer. Hos føtex.dk finder du et bredt udvalg af drivhuse, hvor der med sikkerhed vil være et, der falder i din smag. Men hvilket drivhus er bedst? Det er op til dit ambitionsniveau samt smag og præferencer. Tjek vores udvalg af drivhuse og tilbehør, og find det optimale til dig og dit hjem.