Motorsave

En motorsav er en havemaskine med mange anvendelsesmuligheder. Vælg størrelse efter opgave – de lange sværd til træfældning og brændehåndtering eller modeller med kort sværd til almindeligt havearbejde. Benzin, ledning eller batteridrevne modeller til ethvert behov.

Brug motorsaven til det hele

Du kan anvende en motorsav til mere end blot at fælde træer med. Opskær og kløv brænde, beskær buske, og forkort grenaffald. Vælg en maskine på benzin, med ledning eller batteri, og overvej, hvilken motorsav der passer til dit behov.

Tre gode grunde til at vælge en god motorsav:

  • Håndtering af træ er hurtigere end med økse og håndsav

  • Du kan afsikre bedre med det rette sikkerhedsudstyr

  • Anvend motorsaven til mange forskellige opgaver

En motorsav er langt hurtigere i håndteringen af træ end manuelle haveredskaber. Med sikkerhedsudstyr er den motordrevne maskine mere sikker, og du finder mange anvendelsesmuligheder til motorsave.

Sådan vælger du den rette motorsav

Ligesom med hækkeklippere bør du ved motorsave kigge på egenskaber som drivkraft, sværdlængde og opladningstid, når du skal vælge den optimale model til dit behov.

  • Drivkraft – en benzin motorsav har den kraftige motor og store bevægelsesfrihed samt mulighed for øjeblikkelig optankning. En motorsav med ledning er velegnet til den private have, hvor der er nem adgang til strømstik, mens batterimodellen er nem at have med på farten til de mindre opgaver.

  • Sværdlængde – en kort sværdlængde på under 40 cm er god til havebrug, hvor opgaver som beskæring og mindre træhåndtering er typisk. En længde på over 40 cm egner sig godt til træfældning og brændehåndtering af større stykker brænde. Vælg længde efter behov – jo kortere sværd, jo nemmere håndtering.

  • Opladningstid – for batterimodeller er batterilevetid og opladningstid relevant. Opladningstiden varierer mellem 50 minutter og 2 timer og er ofte relativt til batteriets størrelse og dermed batterilevetiden. Har du brug for at kunne oplade hurtigere, kan du med fordel vælge at købe et ekstra batteri, som altid er opladet.

Stort udvalg af de bedste mærker inden for motorsave – find din nye motorsav i dag herover på føtex.dk.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til motorsave