Motorsav på batteri

Køb en motorsav med batteri på føtex.dk, og kom i gang med forskellige beskæringsopgaver i haven. Du kan både beskære og fælde mindre træer samt save og dele træstykker til brænde. Se udvalget, og find lige den batteri motorsav, der passer til dine formål og behov.

Se vores motorsave med batteri 

På føtex.dk finder du et godt udvalg af motorsave, der kører på batteri. Vi tilbyder både almindelige og brugervenlige motorsave samt stangkædesave, som gør det lettere for dig at nå de øverste grene.

Vores forskellige motorsave er lette og ligger godt i hænderne, uanset hvilken model og variant, du vælger. De er utroligt behagelige at anvende, så du kan få den mest optimale arbejdskomfort.

Derfor bør du vælge en batteri motorsav

Når du vælger en motorsav, som kører på batteri, så undgår du at skulle bakse med den lange ledning, når du bevæger dig rundt i haven. En batteridrevet motorsav er altså utroligt brugervenlig og funktionel, og du får fri bevægelighed, uanset hvor du skal bruge den i haven. Du behøver derfor heller ikke at skulle forholde dig til, om ledningen nu er lang nok til at nå, ligesom ved en el motorsav.

Batteriets levetid kommer naturligvis an på, hvordan du anvender motorsaven, men du kan komme langt på én opladning. Derudover er batterierne fuldt opladet på ingen tid, så du hurtigt kan komme i gang med beskæringen igen.

Få også en stangkædesav med batteri på føtex.dk

På føtex.dk finder du forskellige stangkædesave på batteri. Med denne model er det muligt for dig at nå de øverste grene uden at skulle finde stigen frem. En stangkædesav fungerer nemlig ligesom en almindelig motorsav, men den er placeret på et langt skaft, så du kan skære de grene, du ellers ikke kan nå.  

Stangkædesaven gør det altså muligt for at komme til svært tilgængelige steder, og med nogle modeller kan du endda også justere skærehovedet, så bladet får den vinkel, du har brug for. Find dine nye havemaskiner her på føtex.dk.