Hækkeklippere

Find den bedste hækkeklipper til din have blandt de mange modeller til gode priser her fra siden. Tilslut ledningen, og klip så længe du har lyst, eller slip for ledning med en effektiv batterimodel.

Klip jævnt og hurtigt med den bedste hækkeklipper

En jævn klipning af hæk og busk kræver en god hækkeklipper. Om den bedste hækkeklipper til dig er med ledning eller batteri afhænger af, hvad du foretrækker: Lang levetid eller stor bevægelsesfrihed? Vælg en hækkeklipper efter dit klippebehov, og overvej også skærelængden.

Tre gode grunde til at vælge en elektrisk hækkeklipper:

  • Resultatet bliver ensartet og arbejdstiden kort

  • Du kan koncentrere dig om at løfte og styre

  • Effektiv og hurtig klipning af buske og hække

En havemaskine giver et mere ensartet resultat end en saks, og arbejdstiden forkortes væsentligt. Fordi du ikke skal bruge kræfter på at klippe, kan du koncentrere dig om at løfte og styre maskinen. Du får kort sagt en effektiv og langt hurtigere klipning af alle typer grønt med en elektrisk hækkeklipper.

Sådan vælger du den bedste hækkeklipper

Overvej om du foretrækker med ledning eller batteri, når du skal vælge en ny maskine til hækklipning, men tænk også på skærelængde relativt til størrelsen på din hæk eller busk.

  • Ledning giver en sikkerhed for, at du aldrig løber tør for strøm. Derfor er en el hækkeklipper velegnet til dig, der klipper ofte eller i lang tid ad gangen. 

  • Batteri sørger for en større bevægelsesfrihed, og at du kan arbejde uden at skulle være i nærheden af et strømstik. Under tilbehør til havemaskiner kan du finde ekstra batterier, så du altid har et fuldt opladet liggende til din batteri hækkeklipper.

  • Skærelængde på en hækkeklipper betyder noget for, hvor meget du kan klippe af ad gangen. Til den lille hæk eller busk er en kort skærelængde en fordel, mens en længere skærelængde reducerer arbejdstiden på de store buske og hække. 

Kvaliteten er i top, når du skal finde ny hækkeklipper i vores store online udvalg herover på føtex.dk.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til hækkeklippere