Smarte hækkeklippere på batteri

Når du vælger en batteri hækkeklipper, slipper du for den irriterende ledning, som risikerer at blive klippet over. På føtex.dk finder du et stort udvalg af hækkeklippere med batteri til både den store og den lille have. En hækkeklipper på batteri er smart til dig, der ikke gider at bøvle med stikkontakter.

Find den bedste batteri hækkeklipper til dine behov 

En hækkeklipper er en absolut nødvendighed til dig, der har en have. Med en god hækkeklipper kommer du hurtigt igennem arbejdet og kan nyde godt af et flot resultat. Når du skal vælge din næste hækkeklipper er der flere ting du skal overveje, men det første du skal tage stilling til er, om det skal være en hækkeklipper på strøm eller batteri?

Her på siden bliver du præsenteret for alle vores hækkeklippere med batteri, som har den fordel, at du hverken skal bekymre dig om at finde en stikkontakt i nærheden, eller om at komme til at klippe ledningen over under havearbejdet.

Hvad skal du vælge: hækkeklipper med batteri eller el?

Vi anbefaler en hækkeklipper med batteri til dig, der gerne vil have en let klipning, men du kan også overveje en el-hækkeklipper, der kører på strøm. Den har den fordel, at den ikke kan løbe tør for batteri, men til gengæld skal du bakse med ledning og stikkontakt.

Derudover kan du i dine overvejelser tage højde for, hvor stort et areal du skal klippe. Nogle modeller har længere rækkevidde og kraft end andre. Den lange rækkevidde vil gøre det lettere for dig med den store have i det lange løb. Vægt er også et vigtigt parameter at have in mente, da du kan risikere at skulle bære rundt på hækkeklipperen i lang tid.

Se hele vores sortiment af hækkeklippere med batteri på føtex.dk, og bestil nemt og hurtigt, præcis når det passer dig. Vi glæder os til at handle med dig.