Minidrivhus – drivhuse i små størrelser

Et mini-drivhus fylder stort set ingenting og kan rumme nogle få af dine favoritplanter, der vil trives godt inde bag ruderne. Se vores udvalg af minidrivhuse her.

Minidrivhuse - Søde drivhuse i ministørrelse

Det skal være alle forundt at kunne dyrke eget frugt og grønt, og med et minidrivhus kan du selv pleje de grønne fingre og få godt gang i alt fra tomater og agurker til krydderurter og chilier i drivhuset. Bor du i lejlighed, kan du eksempelvis have dit minidrivhus stående på altanen eller i vindueskarmen, og har du hus og have, kan du sikkert finde et rart og solfyldt hjørne, hvor dine planter kan hygge sig i minidrivhuset i ro og mag. Gå på opdagelse blandt de mange søde modeller inden for minidrivhuse her.
 

Gode grunde til at købe et minidrivhus:

  • Et minidrivhus giver dig de samme muligheder som et almindeligt drivhus, blot i mindre skala
  • Du får mulighed for at blive delvist selvforsynende med én eller flere sorter
  • Kan bruges af både husejeren og af dig, der bor i lejlighed

Det er genialt, at drivhuse nu kan fås i mini-model. Det åbner nemlig op for, at alle kan få de samme muligheder for dyrkning af frugt og grønt, uanset hvor lidt eller meget plads, der er til rådighed på terrassen, i vindueskarmen eller på altanen. Et minidrivhus er en pladsbesparende løsning med masser af potentiale, og vi er sikre på, at du nok skal komme til at bruge mange gode timer på at passe og pleje dine planter i drivhuset hele året rundt.

Hvad er et mini drivhus?

Et mini drivhus er typisk et drivhus i plast med bund og et låg eller kuppel til at sætte over. udover minidrivhuse findes der også meget små drivhuse. Disse mindere mere om et traditionelt drivhus og kan typisk placeres op ad vægge eller mure. Er minidrivhuset for lille, kan du derfor også tage et kig på vægdrivhuse.

Vælg et minidrivhus til terrassen, altanen eller vindueskarmen

Hos føtex.dk finder du de flotteste minidrivhuse, hvor du kan dyrke dine egne grøntsager på et minimum af plads. Der er intet så skønt som at så dine egne planter og at se dem vokse sig store og stærke, hvorefter du kan høste dem til middagsbordet. Tag dig god tid til at kigge de mange muligheder igennem, og vælg din favorit blandt vores minidrivhuse her.
 

Køb et minidrivhus online hos føtex.dk

Vores søde minidrivhuse er nærmest ikke til at stå for, og kan du også se idéen i at eje et drivhus i miniformat, er det blot om at få lagt din bestilling her hos os.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om minidrivhuse