Vægdrivhuse

Det bør være alle forundt at have et vægdrivhus, hvor der kan dyrkes grøntsager og plejes planter året rundt. Med et drivhus til væg fra føtex.dk kan du få et lille drivhus, selvom pladsen er trang

Dyrk dine egne grøntsager i et vægdrivhus

Et lille vægdrivhus passer perfekt ind på altanen eller på terrassen, og du får de samme gode fordele som ved et almindeligt drivhus – blot på mindre plads. Se de mange smarte modeller her, og køb dit nye vægdrivhus online i dag.

Et drivhus op ad væg er alletiders pladsbesparende løsning, der giver alle mulighed for at dyrke grøntsager i drivhus. Du kan blandt andet kaste dig ud i dyrkning af agurker, tomater, krydderurter, chilier eller peberfrugter i dit drivhus, der er perfekt pladsoptimeret til at fylde så lidt som overhovedet muligt.
 

Gode grunde til at vælge et lille vægdrivhus:

  • Giver mulighed for at dyrke grøntsager på begrænset plads
  • Kan bruges på både altaner og terrasser
  • Har samme gode egenskaber som almindelige drivhuse

Et vægdrivhus er en suveræn investering for dig, der drømmer om at give dine grønne fingre frit løb, men som måske ikke helt kan finde pladsen til det. Med et drivhus op ad væggen udnytter du pladsen optimalt og får rig mulighed for at dyrke haven eller altanen, som havde du et stort drivhus at hygge dig i.
 

Valg af drivhus til væg

Det første du bør tage stilling til, når du vælger drivhus til væg er, hvor meget plads du har at gøre godt med. Vægdrivhuset skal nødigt fylde hele haven eller altanen, for så bliver der ikke meget plads til andre projekter. Vores vægdrivhuse fås heldigvis i mange forskellige størrelser, så du nemt kan finde et drivhus til væg, der matcher dine behov til perfektion.

Samtidig kan du overveje, om du ønsker et vægdrivhus i en bestemt farve eller i en særlig udformning. Hos os er mulighederne rigtig mange, så gå på opdagelse i sortimentet, og lad dig begejstre af de mange forskellige modeller inden for vægdrivhuse.
 

Køb sort vægdrivhus på føtex.dk

Grib muligheden for at bestille et skønt vægdrivhus hjem til en skarp pris her fra føtex.dk. Vi har ubegrænset returret på alle vores vægdrivhuse. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om vægdrivhuse