Robotplæneklippere

Er du træt af at skubbe rundt på en plæneklipper flere gange om måneden for at holde græsplænen flot og veltrimmet? Så skulle du overveje at skifte håndskubberen eller benzinplæneklipperen ud med en supereffektiv robotplæneklipper.

Få styr på installation af Robomow

Har du købt en robotplæneklipper fra Robomow? Få hjælp til en korrekt installation af din Robomow i vores videoguide. Her kan du læse vores forkortede udgave af guiden.

Sådan navigerer en robotplæneklipper på græsplænen

Robotplæneklipper – en god investering

Har du besluttet dig for at købe en robotplæneklipper? Det er en ikke helt beskeden investering. Det er derfor vigtigt, at du vælger den med omhu, så du får mest muligt for dine penge. Hos føtex.dk har vi udarbejdet en beskrivelse og specifikationer for alle vores plæneklippere. På den måde kan du nemt og hurtigt få en masse praktiske og nyttige informationer om hver enkel model, så du er godt rustet til at træffe et endeligt valg. Det kalder vi sund fornuft og god service.
 

Tre grunde til at vælge en robotplæneklipper:

  • Den overtager havetjansen, hvad enten du er hjemme eller ej
  • Du programmerer den til at slå græsset på et eller flere tidspunkter, og den gør det helt automatisk og præcist på klokkeslættet
  • Du får et godt produkt, som bruger el

Med en plæneklipper-robot i ladedocken har du din helt egen ”havemand”, når græsset skal slås. Og der er tale om en virkelig prof, som har styr på sagerne, og hvor du får et fantastisk resultat hver gang. Du kan derfor glæde dig til og over en smuk og velplejet plæne, uden at du behøver selv at gå i haven og slide. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det heldigvis ikke.
 

En robot i haven – velkommen til fremtiden

Er du usikker med hensyn til, hvad du skal gøre for at få din nye robotplæneklipper til at virke optimalt fra dag et? Fej alle bekymringer af bordet, for her er der tale om avanceret teknologi.
Det eneste, som du skal gøre, er at indstille robot-plæneklipperen til det eller de tidspunkter, hvor den skal agere havemand. Herefter venter den i sin ladestation og går automatisk i gang på klokkeslættet. Har den brug for at blive ladet op, finder den selv vej til ladedocken, så det skal du heller ikke bekymre dig om. Du får med andre ord en utroligt selvhjulpen haveassistent.
 

Køb din nye robotplæneklipper på føtex.dk

Med en af vores robotplæneklippere får du fuld valuta for dine penge, og du kan se frem til en altid smuk og velholdt plæne.

Når du har valgt din plæneklipper herinde, bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk. Vi vil så sørge for, at du får den leveret hjem på din adresse. Foretrækker du at hente den selv i et af vores varehuse, er det også muligt.

Husk, at du har 30 dages returret.