Robotplæneklippere

Er du træt af at skubbe rundt på en plæneklipper flere gange om måneden for at holde græsplænen flot og veltrimmet? Så bør du overveje at udskifte din gamle plæneklipper med en supereffektiv robotplæneklipper, der nemt sørger for at holde din græsplæne veltrimmet. 

Sådan installerer du en robotplæneklipper

Har du anskaffet dig en robotplæneklipper? Med denne guide kan du få hjælp til en korrekt installation af din nye robotplæneklipper. Så kan du snart læne dig tilbage og nyde godt af en nyslået og velholdt græsplæne.

Sådan navigerer en robotplæneklipper på græsplænen

Gør dig selv en tjeneste og køb en robotplæneklipper

Har du besluttet dig for at købe en robotplæneklipper? Det er en ikke helt beskeden investering. Det er derfor vigtigt, at du vælger den med omhu, så du får mest muligt for dine penge. Under hvert enkelt produkt har vi udarbejdet en beskrivelse og specifikationer for alle vores plæneklippere. På den måde kan du nemt og hurtigt få en masse praktiske og nyttige informationer om hver enkel model, så du er godt rustet til at træffe et endeligt valg. 

Tre grunde til at vælge en robotplæneklipper:

  • Den overtager havetjansen, hvad enten du er hjemme eller ej

  • Du programmerer den til at slå græsset på et eller flere tidspunkter, og den gør det helt automatisk og præcist på klokkeslættet

  • Du får et godt produkt, som kører på el

Med en plæneklipper-robot i ladedocken har du din helt egen ”havemand”, når græsset skal slås. Og der er tale om en virkelig prof, som har styr på sagerne, og hvor du får et fantastisk resultat hver gang. Du kan derfor glæde dig til og over en smuk og velplejet plæne, uden at du behøver selv at gå i haven og slide. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det heldigvis ikke.

Køb robotplæneklippere og tilbehør på føtex.dk

Er du usikker med hensyn til, hvad du skal gøre for at få din nye robotplæneklipper til at virke optimalt fra dag et? Fej alle bekymringer af bordet, for her er der tale om avanceret teknologi. Det eneste du skal gøre, er at indstille robotplæneklipperen til det eller de tidspunkter, hvor den skal agere havemand. Herefter venter den i sin ladestation og går automatisk i gang på klokkeslættet. Har den brug for at blive ladet op, finder den selv vej til ladedocken, så det skal du heller ikke bekymre dig om. Du får med andre ord en utroligt selvhjulpen haveassistent.

Find din nye robotplæneklipper på føtex.dk og bestil med hurtig levering direkte hjem til dig. Med en ny robotplæneklipper kan du også tage et kig på vores udvalg af tilbehør eller garager til robotplæneklippere

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til robotplæneklippere