Afgrænsningskabler og robotplæneklipper tilbehør

Find det rette tilbehør til din robotplæneklipper på føtex.dk. Vi tilbyder bl.a. afgrænsningskabler i diverse længder, så du kan afgrænse det område, hvor din robotplæneklipper skal slå græsset, men også forskellige samlemuffer og pløkker. Se vores store udvalg af produkter til din robotplæneklipper her på siden.

Stort udvalg af tilbehør til robotplæneklippere

På føtex.dk finder du et stort udvalg af robotplæneklipper tilbehør som et afgrænsningskabel eller samlemuffer. Med en robotplæneklipper slipper du for at skulle slå græsset manuelt, og i stedet vil den lille maskine klare arbejdet for dig.

Afgrænsningskabler sørger for, at plæneklipperen kun klipper det areal, som du ønsker, den skal klippe. Kablerne fås i forskellige længder, så du kan vælge den rette længde alt efter, hvor stor din have er. Udforsk udvalget i dag, og find det rette tilbehør til din robotplæneklipper i dag.

Hvordan fungerer et afgrænsningskabel? 

Når du har en robotplæneklipper til at slå græsset, så skal du også have lagt et afgrænsningskabel i din have. Hos os kan du finde forskellige typer, så du kan sørge for, at robotten bliver på det rette areal.

Afgrænsningskablet skal trækkes fra ladestationen, hvor robotten bliver opbevaret og ladet, når den ikke er i brug. Fra ladestationen skal kablet føres rundt i kanten af græsplænen for til sidst at slutte ved laderen igen. Dermed kan græsslåmaskinen forstå, hvor den skal slå græsset.

Køb afgrænsningskabler og robotplæneklipper tilbehør her

På føtex.dk kan du få mange andre smarte produkter til din robotplæneklipper samt græsslåning og havearbejde generelt. Udover afgrænsningskabler tilbyder vi eksempelvis produkter til din robot som hjul, rensesæt, knivblade og skruer samt praktiske garager til robotplæneklippere.

Sørg for at din maskine fungerer året rundt med vores store udvalg af reservedele og tilbehør til robotplæneklippere. Hvis du er på udkig efter andre havemaskiner såsom en kraftig plæneklipper eller en smart græstrimmer, så kan du også få det på føtex.dk. Oplev vores mange haveredskaber, og find lige dé produkter, som du har brug for.