Græstrimmere & buskryddere

Få bugt med uønsket bevoksning mellem buske og det højtvoksende græs i kanterne med en græstrimmer eller en buskrydder – to effektive maskiner til kanter og hjørner! En håndholdt græstrimmer eller buskrydder klarer alle de steder, hvor græsslåmaskinen ikke kan komme til. Se udvalget her på siden.

Prøv en græstrimmer eller buskrydder fra føtex.dk

Lad ikke højt ukrudt, mælkebøtter eller kantbevoksning tage overhånd – hold det nede og hold styr på det med en effektiv græstrimmer eller buskrydder. Fleksibel stang og håndholdt design gør det nemt at køre maskinerne over små og svært fremkommelige områder i haven, som under træer og buske eller ved mure og stakitter.

Derfor skal du bruge en græstrimmer:

  • Hold højt græs og uønsket bevoksning nede 

  • Effektiv planterydning på el, benzin eller batteri

  • Fleksibelt design giver adgang overalt i haven

Det høje græs langs plænekanten og i hjørnerne fjernes hurtigt og nemt med en græstrimmer. På benzin, el eller batteri kører den effektive maskine legende let mellem buske og hen over de mest ufremkommelige steder i haven. 

Hvilken er den bedste kanttrimmer til dig?

Den bedste græstrimmer til dig supplerer din plæneklipper og tager over dér, hvor den ikke længere kan klare arbejdet. Trim kanter med en græstrimmer på benzin, el eller batteri – hver type har sine egne fordele.

  • Benzin – en græstrimmer på benzin har den fordel, at den sjældent løber tør undervejs, og så behøver den aldrig lades op eller have skiftet batteri. Du får en særlig kraftig motor, når du vælger en græstrimmer på benzin. Benzin er bedst til dig, der bruger maskinen ofte og på store områder.

  • El – en el græstrimmer er en lydløse model, som er optimal i tætbebyggede områder, hvor havestøj bør holdes på det minimale - og så lugter den heller ikke. Vælg en græstrimmer på el, der passer til arealet, du normalt anvender den til. 

  • Batteri – en græstrimmer på batteri er mere støjsvag end en benzinmodel, og har den fordel, at batteriet kan skiftes, så snart det er opbrugt. Med to batterier er du således sikret i forhold til altid at have nok strøm. 

Kig nærmere på vores store udvalg her på føtex.dk, og find din nye græstrimmer eller havemaskine online i dag. Vores maskiner gør havearbejdet nemmere og sjovere for alle!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til græstrimmere