Græstrimmer på benzin

Græstrimmer på benzin er klar til brug, så snart du har fyldt benzin på. Slip for ledning med en håndholdt græstrimmer til kanter og arealer, hvor plæneklipperen svigter. Vælg mellem forskellige motorstørrelser, funktioner og tilbehør.

Få skarpe plænekanter med en benzin græstrimmer

En plæneklipper kan som regel ikke klare kanterne og arealer med mange buske og træer – det kan en græstrimmer. Vælger du en græstrimmer på benzin, vælger du frihed til bevægelse uden strømstik og en maskine, der altid er klar til brug. 

Tre gode grunde til at vælge en græstrimmer på benzin:

  • Ingen ventetid på opladning af batteri

  • Du slipper for besværet med ledningen

  • Mulighed for en ekstra kraftig motor

Med en græstrimmer på benzin skal du aldrig vente på, at batteriet lader færdigt, og du slipper for ledningen og at skulle arbejde nær et strømstrik. Med en benzindreven model har du desuden mulighed for at vælge en havemaskine med ekstra kraftig motor.

Sådan vælger du en benzin græstrimmer?

Inden for dit budget finder du et stor udvalg af benzindrevne modeller – den rigtige til dig har en passende motorstørrelse samt de funktioner og tilbehør, som du har behov for. Lad din nye græstrimmer tage over, hvor din plæneklipper må give op.

  • Motorstørrelse angives typisk i W, cc eller ccm. Modellerne med de mindste motorer starter ved 300 W, mens de største motorer ligger over 35 cc. Vælg motorstørrelse efter areal. 

  • Funktioner som buskrydder eller mulighed for ombygning til kultivator øger prisen på en model. Fordelen ved en maskine med flere funktioner er, at du kan spare penge på at købe andre maskiner. 

  • Tilbehør som ekstra knivblade, trimmerhoved og dobbeltbæresele er blot nogle af de forskellige typer tilbehør, der følger med nogle modeller. Som med funktioner betaler du for det ekstra, der følger med, så overvej nøje, hvad du har brug for, inden du vælger model.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten, når du skal finde din nye græstrimmer på benzin i vores store online udvalg herover på føtex.dk – tjek de mange modeller.