Plæneklippere

En god plæneklipper er et must for dig som haveejer med en græsplæne. Vi har alt fra benzindrevne plæneklippere og el-plæneklippere til batteridrevne plæneklippere og cylinder-plæneklippere i vores spændende sortiment til gode priser. Køb din nye græsslåmaskine her og nyd din nyklippede plæne.

Invester i den bedste plæneklipper til din have

Det betaler sig at gå efter kvalitet, når du vælger plæneklipper, og i vores sortiment kan du heldigvis vælge imellem mange robuste kvalitetsmodeller. Vi har plæneklippere til både den store og den lille have, og uanset om du er til benzin, el, batteri eller måske bare god gammeldags håndkraft, kan du finde den perfekte plæneklipper her i vores udvalg.

Derfor skal du købe din plæneklipper hos føtex.dk:

  • Mange forskellige typer af plæneklippere til alle behov

  • Bredt udvalg fra kendte mærker som AL-KO, Stiga og Texas

Er du haveejer, kommer du ikke udenom at skulle holde din have ved lige. Særligt klipning af græsplænen kan føles som et stort stykke arbejde, men har du den rette græsslåmaskine til formålet, kan opgaven heldigvis klares hurtigt og smertefrit.

Hvilken græsslåmaskine skal jeg vælge?

Med så mange forskellige typer af græsslåmaskiner på markedet kan det være svært at gennemskue, hvilken type og model der allerbedst matcher dine individuelle behov. Det kan være fristende at vælge den største og mest kraftfulde model, men det er ikke nødvendigvis det bedste valg for alle.

Det er i høj grad en smagssag, hvilken af vores plæneklippere, du bør gå efter, men har du et meget lille græsareal i din have, kan det som udgangspunkt ikke betale sig at investere i de mere avancerede modeller. Her er en cylinder-plæneklipper – eller en håndskubber, som den også kaldes – et helt fint valg til de flestes behov.

Står valget mellem nogle af de øvrige typer af græsslåmaskiner, kan du eksempelvis gøre dig overvejelser omkring komfort og bevægelsesfrihed. En el-plæneklipper er afhængig af adgang til strøm og har en ledning, der måske gør det besværligt at komme godt rundt i hele haven. En batteridrevet plæneklipper skal til gengæld lades op før brug, og en benzindrevet plæneklipper kræver, som navnet antyder, at du fylder benzin på den, når den skal køre.

Køb plæneklippere og tilbehør til plæneklippere på føtex.dk

Der er fordele og ulemper ved alle typer af plæneklippere, så vælg med udgangspunkt i dine behov, og få den bedste græsslåmaskine til din have. I vores udvalg finder du alt i plæneklippere og tilbehør hertil. Se det store udvalg online og bestil i dag.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til plæneklippere