Plæneklipper med bioklip

En plæneklipper med bioklip er en græsslåmaskine, der både klipper græsset for dig og derefter gøder plænen med det afklippede græs. På denne måde får du både trimmet græsset og plejet det på samme tid. Se vores spændende udvalg af bioklip plæneklippere her på siden og find din favorit i dag.

Derfor skal du vælge en plæneklipper med bioklip

En bioklip plæneklipper er en form for græsslåmaskine, som kan mere end blot at klippe dit græs. Her er tale om en særlig klippemetode (kendt som ”cirkulær græspleje” eller "bioklip"), hvor græsset først bliver slået, som du kender det. Herefter bliver plænens afklippede græs findelt i meget små stykker, og disse små græsstykker bliver kastet tilbage ud på den nyslåede plæne.

Når en græsplæne netop er blevet klippet, er en del af græsstråenes næring blevet fjernet, og her er derfor brug for ny næring og beskyttelse. Det får de nu via de små afklippede græspartikler, som forenklet sagt ”gøder” og nærer både jordbund og græs.

For at benytte bioklip på plæneklipperen, så medfølger der typisk en bioprop, som lukker klippesystemet bagtil, så græsset ikke sendes op i græsopsamleren. På den måde skabes der turbulens inde i klippeskjoldet på maskinen, så græsset klippes flere gange og efterfølgende blæses ned i plænen.

Nyd de mange fordele ved en bioklip plæneklipper

Cirkulær græspleje står i kontrast til den traditionelle benzindrevne plæneklipper eller den batteridrevne, hvor den normale klipning giver store græstotter, som enten samles op i en beholder eller bare kastes tilbage ud på plænen og danner et tykt, ikke-åndbart lag. Med en bioklip-græsslåmaskine kan du nyde godt af fordele som blandt andet:

  • En teknik, der gøder den nyklippede plæne med det afklippede græs

  • En sundere jordbund og græsstrå

  • En grønnere plæne

  • En mere mos- og ukrudtsfri plæne

Se hele vores sortiment af plæneklippere med bioklip her på føtex.dk og bestil din nye plæneklipper, når det passer dig. Du kan med fordel også tage et kig, og lade dig inspirere af vores øvrige udvalg af havemaskiner og haveredskaber. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få en smuk, grøn og velplejet græsplæne.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til bioklip plæneklippere