Benzin plæneklippere

Har du en have, så ved du sikkert alt om, at en smuk og veltrimmet plæne ikke kommer af sig selv. Skal der derfor optimeres på vedligeholdelsesfronten, og er du på udkig efter en plæneklipper til benzin? Så tjek vores udvalg herunder.

Se vores store udvalg af benzin plæneklippere

Hvis du holdes af at opholde dig udendørs i haven, så er det naturligvis vigtigt, at din plæne fremstår flot og velholdt. Der er ikke meget ved at se på en plæne, hvor græsset er gået hen og blevet alt for højt. Det er dog noget, som du nemt kan forhindre, og det bør du helt sikkert gøre. Med en af vores fantastiske plæneklippere til benzin får du en havemaskine, som i den grad er gearet til brug på større arealer.

Tre grunde til at vælge en plæneklipper til benzin:

  • Har en stærk benzindrevet motor med høj ydeevne

  • Er fantastisk til større græsarealer

  • Fås både som selvskubber og selvkørende

Når du har bestemt dig for at investere i en benzin-plæneklipper, har du truffet et populært valg. Det er nemlig den absolut mest solgte plæneklipper herhjemme.

Hvor tit skal jeg slå græsplænen?

Hvor ofte du skal tage din plæneklipper ud af garagen eller carporten og klippe din plæne, afhænger i høj grad af din plæneklipper, hvis du vil være sikker på at få et godt resultat. Den skal som udgangspunkt være i tiptop orden, og det er derfor absolut værd at investere i god kvalitet. Det er du sikret, når du køber den hos føtex.dk.

Her er et par praktiske tommelfingerregler:

  • Er græsset blevet højt, bør du max. klippe 1/3 af græssets længde af ved hver slåning.

  • ”Klippe-sæsonen” starter i marts og strækker sig til sidst i oktober/først i november – alt afhængig af vejret.

  • Slå kun din plæne, når græsset er tørt, og der ikke er frost.

Køb din nye benzindrevne plæneklipper på føtex.dk

Vi har altid et stort og bredt udvalg af plæneklippere i vores online sortiment. Benzinplæneklippere, el-plæneklipperebatteriplæneklippere og robotplæneklippere er blot nogle af de mange typer, som står klar til dig og vores mange andre haveglade kunder. Se dig om, find din favorit, og bestil den nemt og hurtigt online på føtex.dk. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, har du hos føtex.dk ubegrænset returret.