Batteri plæneklippere

Har din nuværende plæneklipper set bedre dage, og er du derfor på udkig efter en ny? I vores spændende sortiment her på siden finder du effektive plæneklippere med batteri til gode priser, så du kan få en skarp og veltrimmet græsplæne.

 

Find din nye batteri plæneklipper på føtex.dk

Er du så heldig at have en dejlig have med en græsplæne, vil du selvfølgelig gerne have, at den tager sig bedst muligt ud. En flot plæne kommer ikke af sig selv, men forudsætter pleje og vedligeholdelse. Her er en plæneklipper af stor betydning. Det er nemlig den, du skal bruge, når græsset skal klippes på den helt rigtige måde, så den fremstår toptrimmet og i god stand. Med en plæneklipper med batteri fra vores altid opdaterede sortiment bliver det til en leg.

Tre grunde til at vælge en plæneklipper med batteri:

  • Den fås i mange forskellige udgaver, design og prisklasser

  • Den bruger batteri og er nem at anvende

  • Den er nem og enkelt at vedligeholde

Udviklingen står som bekendt ikke stille, og der er sket rigtigt meget inden for batteriteknologien. Det betyder, at du i dag kan få store batterier, der holder rigtig længe, og som betyder, at du nemt kan klare en mellemstor plæne på en enkelt opladning.

Opnå den perfekte plæne med en batteri plæneklipper

Der er ingen tvivl om, at der skal en god og regelmæssig indsats til, hvis du vil have en smuk plæne. Det kommer ikke af sig selv, men forudsætter som udgangspunkt en plæneklipper af en god kvalitet. Den kan du finde her i vores alsidige online sortiment af plæneklippere.

Herudover er det nødvendigt med en fast rutine, så din plæne ikke når at blive alt for høj og pjusket at se på, inden du igen starter plæneklipperen. Det betyder, at du typisk skal slå den ca. én gang om ugen i vækstsæsonen

En tommelfingerregel siger, at du ikke bør klippe mere end 1/3 af græssets længde af ved én enkelt slåning. Hellere slå plænen én gang tiere end fjerne for meget og derved risikere, at græsset tager skade og bliver svagt.

Køb din nye plæneklipper med batteri online her

En batteriplæneklipper er en investering, som du bør vælge med omhu, så du får mest mulig glæde af den. Når du har fundet frem til din favorit, bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk. Du har som altid 30 dages returret, så du kan bytte eller returnere den, hvis du mod din forventning skulle fortryde dit køb.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til batteri plæneklippere