El græstrimmer

Er du på udkig efter en god el-græstrimmer, der nemt og effektivt kan fjerne det græs, som din plæneklipper ikke kan komme til? Så skal du gå på opdagelse i vores udvalg af el-græstrimmere her på siden, hvor du finder maskiner fra blandt andet Ryobi, Black+Decker og AL-KO. Find din favorit og bestil online i dag.

Tæm dit græs med en god el græstrimmer

En græstrimmer med el er god til at fjerne det græs, som skyder frem omkring dit hegn, hæk og murværk – ja, faktisk alle steder hvor du ikke kan komme til med din plæneklipper. Den lille fikse el-græstrimmer kan nemlig komme helt tæt på områderne og dermed holde kanterne nyklippede og pæne.

Græstrimmeren er forsynet med en lille trimmersnor, der roterer rundt under trimmeren. Og over og omkring snoren er placeret et skjold, som har til formål at beskytte dig mod småsten og græs, som kan risikere at ramme dig, når græstrimmeren anvendes.

Det smarte med en el-græstrimmer er, at den er driftsikker og pålidelig, da den ikke afhænger af begrænsede energikilder ligesom henholdsvis en batteridrevet græstrimmer samt en benzindrevet græstrimmer.

Hvilken græstrimmer med el skal du vælge?  

Er du i tvivl om, hvilken af vores elektriske græstrimmere, du bør vælge? Når du skal købe en el-græstrimmer, er der flere overvejelser, du kan gøre dig. Tænk for eksempel over:

  • Komfort: Find en græstrimmer, der er behagelig at bruge. Vælg ergonomiske håndtag, og sørg for, at maskinen kan justeres i højden, så du altid har en korrekt arbejdsstilling.

  • Vægt: En tung græstrimmer er kraftig og robust, hvilket selvfølgelig kan være en fordel. Men det kan også være besværligt og tungt for din krop i længden. Vi anbefaler dig derfor som udgangspunkt at finde en el-græstrimmer med mellem vægt og ydeevne.

  • Klippebredde: Overvej, hvor meget græs du har, der skal trimmes. Jo mere du har, desto større en klippediameter har du brug for.

  • Tråd- og knivtype: En græstrimmer er enten forsynet med en tråd eller et knivblad. Tråden er særligt velegnet til mindre bevoksning, hvor knivbladet egner sig godt til kraftigere græs, når du har brug for en en kraftigere og mere effektiv ydeevne.

Med disse overvejelser in mente, er du stort set klar til at købe din nye el-græstrimmer. Gå på opdagelse her på siden og find din favorit græstrimmer på føtex.dk i dag.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til el græstrimmere