Græstrimmer på batteri

En græstrimmer med batteri fjerner effektivt og støjsvagt uønsket bevoksning i haven. Brug den brugervenlige maskine til at holde plænekanterne lige, og slip for besværet med ledning og benzin. Vælg den rette størrelse batteri-græstrimmer til din have her på siden.

Prøv en ledningsfri græstrimmer på batteri

Intet besvær med ledninger eller risiko for at løbe tør for brændstof – med en batteri-græstrimmer kan du med et fuldt opladet batteri bevæge dig overalt i haven uafhængigt at strømstik. Køb evt. et ekstra batteri, så du altid kan skifte til et fuldt opladet, når det igangværende trænger til opladning.

Tre gode grunde til at vælge en batteri græstrimmer:

  • En støjsvag og brugervenlig løsning til trimning af kanter i haven

  • Du slipper for besvær med ledninger og lugtende benzin

  • Få den helt rette batteristørrelse til din have og dit behov

Batteridrevne græstrimmere findes i næsten lydløse modeller og er en nem måde at passe din have på. Ingen ledninger begrænser din bevægelsesfrihed under arbejdet, og både du og naboerne slipper for benzinlugt. Vælg netop den størrelse batteri, der passer til din have og trimningsbehov.

Sådan vælger du en batteri græstrimmer

De tre vigtigste faktorer, du bør overveje, når du skal vælge blandt de mange græstrimmere med batteri, er størrelsen på batteriet, hvor lang tid opladningen tager, og hvad den samlede driftstid er.

  • Batteristørrelse angives i volt og ligger typisk mellem 26 og 56 V. Størrelsen på batteriet afgør, hvor meget maskinen vejer, og hvor længe den kan arbejde. Vælg en batteristørrelse, der passer til netop dit behov. 

  • Opladningstid ligger mellem 40 og 225 minutter. Store batterier kræver som regel længere opladningstid end mindre, men også batteritypen afgør længden på opladningen. Hav evt. altid et ekstra batteri fuldt opladet liggende.  

  • Driftstid varierer meget i forhold til model, batteri og evt. multifunktioner i maskinen. Den korteste driftstid ligger på ca. 15 minutter og den længste på omkring 75 minutter. 

Din have fortjener en god behandling med effektive havemaskiner – find din nye græstrimmer med batteri i udvalget herover på føtex.dk.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til batteri græstrimmere