Løvsugere & løvblæsere

Løvsuger til udendørs brug er som indendørs kost og støvsuger i ét. Blæs blade sammen i stedet for at feje eller rive, og sug det hele op på ingen tid. Vælg den bedste løvsuger til din have, og nyd en ren græsplæne og terrasse året rundt.

Gør haven klar med en smart løvsuger eller -blæser

Slip for timers hårdt arbejde med at rive blade sammen på græsplænen og feje i gården – blæs det hele sammen i en bunke med en løvblæser, og sug det op i en løvsuger. En effektiv og hurtig måde at gøre haven og terrassen ren på. 

Derfor skal du købe en løvblæser eller løvsuger:

  • Kroppen skånes for manuel ind- og opsamling

  • Du sparer tid og skåner græsplænen for riven

  • Nem opsugning og tømning af pose efter brug

De mange timer, der kan gå med at feje og rive løv sammen for derefter at opsamle med kost og skovl og transportere væk, reduceres markant med en løvblæser og/eller en løvsuger. Både din krop og plænen skånes i processen, og så er det bl.a. nemt at tømme posen på løvsugeren efter brug.

Hvilken løvblæser eller -suger er den rette til dig?

Den bedste løvblæser eller -suger til dig er en maskine, der opfylder dit årlige behov for løvopsamling. I stedet for sliddet med manuelle haveredskaber kan du med en løvsuger eller -blæser på benzin, batteri eller ledning klare det hele på en brøkdel af tiden. Læs mere om fordelene ved de forskellige typer herunder.

  • Benzin – du skal aldrig vente på opladning eller udskifte batterier. Med en benzindreven model fylder du blot på maskinen, og så er den klar til brug. En god løsning til den almindelige standardhave. 

  • Batteri – som du blot oplader efter brug. Hav evt. et ekstra batteri liggende, så du altid har et opladet klar. Fri for ledning og benzinlugt er batterimodellen en god løsning i tætbebyggede områder. 

  • Ledning – undgå at løbe tør for strøm eller vente på opladning. Med ledning tilslutter du blot et strømstik, så er den klar til brug. Ledningsmodellen er velegnet til den frekvente brug. 

Spar tid, og skån kroppen med den bedste løvblæser eller løvsuger fra vores udvalg her på siden. Husk at du altid har 30 dages returret på føtex.dk.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til løvblæsere